Keystone logo
University Of Cumbria MSc în Nursing cu căi de acces în Nursing pentru adulți sau Sănătate mintală (Pre-Registrare)
University Of Cumbria

MSc în Nursing cu căi de acces în Nursing pentru adulți sau Sănătate mintală (Pre-Registrare)

Carlisle, Regatul Unit

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Apr 2025

GBP 16.400 / per year *

În campus

* internațional | Marea Britanie: 9.250 £ pe an universitar

Introducere

Cursul MSc Mental Health Nursing (preînregistrare) își propune să pregătească absolvenții pentru domeniul complex, solicitant și plin de satisfacții al îngrijirii sănătății mintale. Cursul oferă absolvenților din diverse medii posibilitatea de a-și transfera abilitățile, de a se baza pe experiența de licență și de a deveni o asistentă medicală înregistrată NMC pe deplin calificată în doi ani.

Pentru a dobândi o experiență vitală în lumea reală, 50% din curs este petrecut în stagiu. Stagiul dvs. va fi efectuat într-o gamă variată de medii profesionale, de exemplu: sănătate mintală perinatală, servicii pentru demență, sănătate mintală medico-legală și probleme de demență și memorie. Obțineți acreditări postuniversitare căutate, cu un salariu de pornire potențial NHS Band 5.

În cadrul acestui curs veți...

  • Dezvoltă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a practica ca asistent medical de sănătate mintală încrezător, competent și atent, precum și oportunitatea de a vă bucura de o carieră plină de satisfacții într-un domeniu de asistență medicală care vă încântă.
  • Învățați prin sprijinul evaluatorilor/supraveghetorilor de practică experimentați în timpul plasamentului și de la personalul de asistență medicală și cadrele universitare, atât în sala de clasă, cât și în medii clinice simulate.
  • Faceți parte dintr-o cohortă intimă, astfel încât să beneficiați de o instruire apropiată din partea echipei de asistență medicală, care va fi la îndemână pentru a vă sprijini pe parcursul studiilor și pentru a vă ajuta să vă facilitați învățarea.
  • Aveți acces la o gamă largă de tehnologii pentru a vă îmbunătăți învățarea. Printre acestea se numără clinicalskills.net, OCULUS - o cască de realitate virtuală pentru activități simulate și resurse de farmacologie și prescriere.
  • Să fie absolvent cu un master în nursing și să fie eligibil pentru a se înregistra la Nursing & Midwifery Council ca asistent medical de sănătate mintală înregistrat (RMN)

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări