Keystone logo
University Of Cumbria BSc (Hons) în Nursing cu căi de acces în Nursing pentru adulți sau Sănătate mintală (Pre-Registrare)
University Of Cumbria

BSc (Hons) în Nursing cu căi de acces în Nursing pentru adulți sau Sănătate mintală (Pre-Registrare)

Carlisle, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16.400 / per year *

În campus

* internațional | Marea Britanie: 9.250 £ pe an universitar

Introducere

Asistența medicală în domeniul sănătății mintale își propune să ofere sprijin și îngrijire persoanelor vulnerabile pe tot parcursul vieții pentru a răspunde nevoilor individuale ale acestora, combinând valorile de asistență medicală cu cunoștințele contemporane, expertiza, comunicarea și abilitățile interpersonale pentru a forma relații terapeutice puternice.

Cursul nostru este conceput pentru a vă oferi calificările profesionale și academice de care aveți nevoie pentru a vă înregistra la Nursing and Midwifery Council și pentru a practica în calitate de asistent medical în domeniul sănătății mintale. Această diplomă vă va oferi baza pentru viitoarele alegeri de carieră, permițându-vă să lucrați ca asistent medical de sănătate mintală într-o varietate de medii, inclusiv servicii de internare și comunitare și centre specializate de excelență, cum ar fi tulburările de alimentație, evaluarea memoriei, drogurile & alcool sau serviciile medico-legale și penitenciare.

În cadrul acestui curs veți...

  • Lucrează alături de persoanele care se confruntă cu boli mintale, afecțiuni pe termen lung și probleme semnificative de bunăstare psihologică, oferindu-le timp și sprijin pentru a le ajuta să se recupereze.
  • Folosiți facilități de simulare de înaltă calitate, alături de experiența de practică și de cursurile academice.
  • Efectuați stagii într-o mare varietate de medii, care acoperă asistența medicală pentru copii, adulți și persoane în vârstă, atât în interiorul orașelor, cât și în mediul rural.
  • Învățați de la practicieni experimentați cu experiență clinică într-o gamă largă de medii clinice și interese academice.
  • Ascultați mărturii de primă mână despre poveștile din domeniul asistenței medicale din experiențe individuale trăite.
  • Obțineți o calificare profesională ca asistent medical înregistrat, alături de o experiență variată în domenii de practică, cu care vă puteți lua în considerare viitoarele opțiuni de carieră.

Taxa de școlarizare a programului

Admitere

Despre Școală

Întrebări