Keystone logo
© BIMM University
University Of Cumbria

University Of Cumbria

University Of Cumbria

Introducere

Suntem University Of Cumbria , unde imposibilul este posibil.

O universitate distinctă într-un loc unic care a inspirat generațiile să cucerească problemele epocii lor.

Pionierii alpinismului, artei, literaturii și conservării au început aici. Acum spiritul lor trăiește prin predare, experiență și o comunitate de învățare care vă pregătește pentru fiecare viitor, pentru fiecare posibilitate.

Toate acestea se combină împreună pentru a amplifica modul în care oferim un mediu unic de învățare pentru a dota și împuternici studenții internaționali gata să îmbrățișeze viitorul pe care îl doriți.

De ce să alegi Cumbria?

 • Suntem pe locul al 8 - lea în lume și 1 st în Marea Britanie pentru Educație de calitate (SDG4) (Universitatea Times Higher IMPACT Rankings 2020)
 • Suntem clasați printre cei mai buni din Marea Britanie în ceea ce privește gradul de angajare a absolvenților, cu 96% dintre absolvenții noștri ocupați sau care efectuează studii suplimentare în termen de 15 luni de la absolvire (Higher Education Statistic Agency, HESA, 2020)
 • Avem una dintre primele 8 școli de drept din Anglia (conform clasamentului Guardian University Rankings 2020)
 • Cu Cumbria, puteți studia la o universitate care vă menține în siguranță și vă sprijină la fiecare pas
 • Suntem o universitate născută din pionieri:
 • Pionieri ai artei
  • Institutul nostru de Artă a produs o serie de agenți de mutare în industria culturală și creativă, inclusiv un câștigător al Premiului Turner (cel mai înalt premiu disponibil pentru un artist britanic)
 • Pionieri ai educației
 • Suntem foarte apreciați ca furnizori de profesori la nivel regional și național, reputația noastră se bazează pe o moștenire excepțională a formării educaționale de peste 100 de ani,
 • Moștenirea Charlotte Mason, o educatoare de renume mondial care a trăit în Ambleside la începutul secolului al XIX- lea, trăiește în Cumbria, dovadă fiind performanța noastră în Times Higher (World) University Impact Rankings 2020.
 • Metoda Charlotte Mason se bazează pe convingerea ei fermă că un copil este o persoană și trebuie să educăm acea persoană întreagă, nu doar mintea lor. O educație Charlotte Mason are trei direcții: în cuvintele ei, „Educația este o atmosferă, o disciplină, o viață”.
 • Metoda și filozofia Charlotte Mason formează baza abordării SUA a Home School, care este utilizată pe scară largă în toată SUA până în prezent.
 • Pionieri ai conservării
 • Ca universitate, găzduim și Școala Națională de Silvicultură, pe campusul nostru Ambleside, în inima Parcului Național Lake District și a Centrului Patrimoniului Mondial UNESCO, unde studenții învață știința și arta conservării și gestionării durabile a copacilor, pădurilor și pădurilor.
 • Habitatele naturale din Cumbria susțin 25% din toate speciile din Planul de acțiune pentru biodiversitate din Marea Britanie și 80% din litoralul nostru este clasificat ca fiind de importanță internațională a faunei sălbatice. Cursurile noastre de conservare sunt atât de unice datorită utilizării practice a acestor neprețuite resurse naturale.
 • Planeta noastră are nevoie de ecologiști de păduri și absolvenți de conservare pentru a-și asigura viitorul și, așadar, am conceput cursuri (cum ar fi Ecologie și conservare a pădurilor, conservare a apei dulci și marine și managementul silvic) pentru oamenii pasionați de protejarea pădurilor și de viitor Pământ.
 • Pionieri ai alpinismului
 • Ca sport, alpinismul este, în general, acceptat ca începând în Lake District în anii 1800. Aceasta a fost urmată în curând de formarea primelor cluburi, primii pionieri britanici făcând ascensiuni îndrăznețe și epice în Alpi și în alte zone ale continentului. Clubul Alpin, primul club de alpinism din lume, a fost format în 1857.
 • Scafell Pike, cel mai înalt munte din Anglia, este situat în mijlocul districtului lacurilor din Cumbria. Acest munte are aproape 978 de metri înălțime și vârful se întinde pe o distanță de 100 de mile; într-o zi limpede ca cristalul, aveți o vedere panoramică asupra Țării Galilor, Scoției și chiar a Irlandei
 • Munteanul de renume mondial Simon Yates a condus recent un panou interactiv online la University Of Cumbria pentru a explora întrebări mari despre unele dintre cele mai bune și mai iubite peisaje ale țării. O echipă de experți au fost gata să răspundă la întrebări cruciale despre parcurile noastre naționale și zonele de o frumusețe naturală remarcabilă.
 • Pionieri ai sănătății digitale
 • Pilotarea de către UoC în vara anului 2017 a unei noi scheme de „tele-triaj” a contribuit la reducerea numărului de pacienți vârstnici internați la spital; schema folosește iPad-uri de înaltă definiție care sunt emise către casele de îngrijire. În loc să apelați 111 când un rezident se îmbolnăvește, personalul instruit va putea contacta o asistentă medicală în orice moment al zilei sau al nopții. Camera iPad-ului - împreună cu informațiile furnizate de personalul care va fi instruit să ia tensiunea arterială, nivelurile de saturație a oxigenului și temperatura - vor permite asistentei medicale să ajute la diagnosticarea și recomandarea tratamentului.
 • Pionieri ai literaturii
 • Taylor Swift cântă că frumoasele noastre cumbriene sunt acolo unde poeții vin să moară, dar, așa cum a aflat ea, aici vin să scrie.
 • Cumbria și districtul lacurilor sunt locul de naștere sau casa de alegere a unora dintre cei mai faimoși scriitori din Marea Britanie, inclusiv nimeni altul decât autorul cărților pentru copii și creatorul celebrului Peter Rabbit - Beatrix Potter , poetul William Wordsworth, Sir Samuel Coleridge, ghidul de mers pe jos Alfred Wainwright , autor și difuzor Sir Melvyn Bragg , scriitorul și filosoful John Ruskin , autorul Arthur Ransome și scriitorul și creatorul iubitului nostru poștaș Pat - John Cunliffe. Deci, ca scriitor (sau compozitor), veți fi în companie bună.
 • William Wordsworth nu numai că este unul dintre cei mai influenți poeți britanici în ceea ce privește dezvoltarea limbajului poetic, dar ideile sale cu privire la importanța trăirii în armonie cu mediul natural par să ne vorbească mai puternic astăzi decât oricând. poetul a fost, de asemenea, unul dintre primii militanți de mediu.

Istorie și moștenire

Ca universitate modernă, avem doar 13 ani, dar ne putem urmări originile până în 1822 (și chiar până în AD120).

Artele și industriile creative au o istorie îndelungată în cadrul University Of Cumbria , începând cu Carlisle, în nord-vestul Angliei, odată cu înființarea „Society for the Encouragement of Fine Arts în 1822, schimbându-și numele de mai multe ori până în cele din urmă fiind

Campusul nostru Brampton Road din Carlisle, care găzduiește Institutul de Arte, se află, de asemenea, pe locul vallumului pentru Zidul lui Hadrian . Vallumul era un șanț larg și adânc flancat de movile mari de pământ, oferind o apărare suplimentară pentru zid.

University Of Cumbria fost înființată în 2007, reunind Institutul de Arte Cumbria, Colegiul St Martin și campusurile cumbriene ale UCLAN.

Astăzi operăm din campusuri din Carlisle, Lancaster, Ambleside și Londra, cu o prezență pe Coasta de Vest Cumbriană, oferind o cronologie unică a istoriei bogate și diverse a campusurilor noastre.

Cei 10.000 de studenți actuali și 43.000 de absolvenți se află la nivel mondial.

Valorile și moștenirea noastră

Viața și studiul la University Of Cumbria orbitează în jurul „ posibilității” - o lume a posibilităților, unde imposibilul devine posibil.

Valorile noastre:

 • Personal
 • Sprijinitor
 • Pasionat și
 • Progresist.

Cercetarea impactului

Cercetările întreprinse la University Of Cumbria se referă la „impact”.

Impactul academic este contribuția demonstrabilă pe care o aduce o cercetare socială și economică excelentă în schimbarea înțelegerii și avansării științifice, a metodelor, a teoriei și a aplicării între și în cadrul disciplinelor.

Impactul economic și societal este contribuția demonstrabilă pe care o aduce o cercetare socială și economică excelentă societății și economiei și beneficiile acesteia pentru indivizi, organizații și / sau națiuni.

Toate cercetările de la University Of Cumbria încearcă să măsoare impactul în funcție de unul dintre cele trei criterii:

 • Gradul de schimbare - cât de mult a schimbat cineva lucrurile?
 • Semnificația impactului - cât de multă diferență a avut în viața cuiva?
 • Scara impactului - la câți oameni a ajuns?

University Of Cumbria găzduiește unsprezece centre de cercetare, dintre care două sunt de importanță națională și globală în ceea ce privește activitatea de cercetare întreprinsă și impactul acestora

Centrul pentru Parcuri Naționale și Arii Protejate (CNPPA)

Inițiativă pentru leadership și durabilitate (IFLAS)

Exemple de proiecte recente de cercetare naționale și internaționale și impactul acestora includ:

Domeniile noastre de expertiză

Artă / Design / Media

 • Faceți parte dintr-o comunitate globală dinamică, creativă și de susținere și faceți imposibilul
 • Dezvoltați abilitățile flexibile și antreprenoriale care sunt solicitate în întreaga lume pentru a reuși ca un practicant încrezător și orientat spre viitor în peisajul cultural actual în continuă schimbare

Managementul afacerilor / (proiectului) / Leadership

 • Interacționați cu experți cu reputație internațională în domeniul durabilității și leadershipului
 • Fii împuternicit prin sarcini practice imaginative și fii provocat să acționezi
 • Contribuiți la dezbaterea despre leadership și durabilitate ca instrumente și concepte pentru a afecta schimbările sociale
 • Experimentați o transformare personală și dezvoltați abilități care vă vor ajuta să excelați pe piața competitivă la nivel global

Conservare / Silvicultură / Geografie / În aer liber:

 • Îmbrățișați aventura și inspirația în singurul campus din Marea Britanie într-un parc național și pe site-ul UNESCO, la câteva minute de trasee montane epice și de lacul Windermere pentru o experiență de studiu ca nimeni altul pe planetă.
 • Învață să protejezi viitorul animalelor și al habitatelor acestora pe un curs în care Lake District - unul dintre cele mai vechi parcuri naționale din Marea Britanie - este clasa ta în aer liber.
 • Învățând și trăind în acest mediu inspirat, veți descoperi multe dintre cele mai iconice și periclitate animale sălbatice din Marea Britanie, diverse habitate, ecosisteme și importante situri de conservare, cu oportunități practice de cercetare pe parcursul studiilor dvs. aici.
 • Explorează o viitoare carieră ca lider durabil pe măsură ce perturbările climatice cresc
 • Cercetătorii noștri de renume mondial vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a excela într-un loc de muncă competitiv la nivel global.
 • Avem laboratorul suprem de cercetare în aer liber pentru a explora întrebări interesante, peisaje minunate, habitate diverse și păduri antice. Plin de văi, munți și lacuri, unde este mai bine în Marea Britanie să studiezi geografia, conservarea, studiile în aer liber și silvicultura.

Sănătate

 • Fii mai mult decât ai crezut posibil. Vă echipăm cu tot ce aveți nevoie pentru a deveni un salvator de schimbare a vieții lumii, un îngrijitor sau un factor de influență și pentru a crea ziua cuiva, în fiecare zi.
 • Aveți grijă de ceilalți și schimbați lumea din jur în fiecare zi.

Lege:

 • Studiați dreptul la o școală de drept modernă, orientată spre practică, orientată spre practică, predată de avocați de renume național și internațional
 • Obțineți informații profesionale vitale și experiență juridică practică lucrând cu clienți și firme de avocatură în cazuri reale
 • Accesați și utilizați platforma noastră unică de clinici virtuale de drept pentru a dezvolta abilități digitale de legalizare pentru a vă spori conștientizarea și aplicarea eticii legale, a valorilor profesionale și a responsabilității

OT / Fizioterapie / Reabilitare sportivă:

 • Studiați aceste profesii respectate la nivel global, cu cerere ridicată, pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să-și îmbunătățească calitatea vieții
 • Clasele mici, un echilibru excelent între abilitățile academice și practica practică, facilități fantastice și asistență individuală și îndrumare, fac din Cumbria alegerea deosebită
 • Aprobat de Consiliul pentru profesii din domeniul sănătății și îngrijirii (HCPC), veți fi eligibil să solicitați înregistrarea pentru a practica în Marea Britanie după finalizarea cu succes a cursului

Instruirea cadrelor didactice

 • Faceți o schimbare de carieră; face o diferență în lumea în care trăiești
 • Faceți o diferență pozitivă la nivel local, național și internațional
 • O carieră care îți oferă puterea de a inspira o întreagă generație, la nivel mondial
 • Antrenează-te pentru a preda la unul dintre cei mai mari și mai eficienți furnizori de formare a profesorilor din Marea Britanie

Link către centrul nostru internațional:

href = "https://www.cumbria.ac.uk/study/international-students/

Caracteristici Campus

  Locații

  • Carlisle

   Fusehill Street campus Fusehill Street, Carlisle, CA1 2HH, CA1 2HH, Carlisle

   • Carlisle

    Brampton Road campus Brampton Road, Carlisle, CA3 9AY, CA3 9AY, Carlisle

    • Lancaster

     Lancaster campus Bowerham Road, Lancaster, LA1 3JD, LA1 3JD, Lancaster

     • Ambleside

      Ambleside campus The Barn, Rydal Road, Ambleside, Cumbria, LA22 9BB, LA22, Ambleside

      • London

       London site 58 East India Dock Road The London Borough of Tower Hamlets London E14 6JE, E14 6JE, London

       • Carlisle

        Fusehill Street campus, CA1 2HH, Carlisle

        • How

         The Barn, Rydal Road, LA22 9BB, How

         • How

          Fusehill Street, CA1 2HH, How

          Întrebări