Keystone logo
© BIMM University
University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

Introducere

Doctoratul dvs. de la Universitatea din Brighton vă va dezvolta abilitățile profesionale de cercetător în disciplina aleasă și vă va permite să vă aduceți contribuția originală la cunoaștere, lucrând alături de cadre universitare dedicați într-o comunitate vibrantă și susținătoare.

Universitatea din Brighton are o bogată istorie academică, în special în cercetarea aplicată. Ne mândrim cu munca academică care are un impact public major, cu abordările noastre inovatoare pentru generarea și diseminarea cunoștințelor și cu rolul nostru în progresul disciplinelor noi și subreprezentate.

Avem un palmares de invidiat în pregătirea studenților pentru locul lor în lumea largă. Studenții noștri doctoranzi beneficiază de o abordare care recunoaște valoarea unui studiu de cercetare riguros și a competențelor transferabile, de nivel înalt, care sunt dezvoltate în munca spre o teză de doctorat. De asemenea, oferim studenților noștri beneficiul conexiunilor noastre puternice cu rețelele de cercetare regionale, naționale și internaționale, industrie, servicii publice și asociații profesionale.

Mediul nostru de susținere vă va plasa într-o echipă de supervizare de experți, de obicei formată din doi supervizori, și vă va încorpora munca în cercetarea departamentelor de specialitate. Majoritatea studenților sunt prezentați ca membri ai mai multor comunități de cercetare; veți avea sediul într-o școală disciplinară de specialitate și în cadrul unor grupuri de cercetare și/sau centre de cercetare și excelență întreprinzătoare (CORE). Veți avea, de asemenea, oportunități de a vă alătura studenților din întreaga universitate prin Colegiul nostru Doctoral și programele sale de formare.

Recunoaștem cercetarea doctorală drept sânul vital al tuturor universităților; salutăm studenții noștri doctoranzi ca următoarea generație de cercetători și savanți, care vor continua misiunea de a genera noi cunoștințe și de a aborda provocările globale cu care ne confruntăm cu toții.

Admitere

Locații

  • Brighton

    Mithras House Lewes Road, BN2 4AT, Brighton

Întrebări