Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Introducere

Vrei să faci diferența și să contribui la modelarea lumii în care trăim? Ești pasionat de rezolvarea problemelor? Ați dori să lucrați cu unii dintre cei mai buni cercetători din lume pentru a oferi soluții la problemele globale actuale și viitoare?

Dacă da, Universitatea din Birmingham ar putea fi alegerea potrivită pentru studii postuniversitare. Colegiul de Inginerie și Științe Fizice este lider în educația de ultimă oră, cercetarea și dezvoltarea în diverse sectoare, cum ar fi inginerie, industrie, tehnologie, energie, asistență medicală și multe altele. Studiul cu noi nu va fi doar următorul pas în cariera ta, dar îți va permite să faci din lume un loc mai avansat, mai rezistent și mai durabil.

De ce să studiezi la Universitatea din Birmingham?

 • Suntem o universitate Top 100 globală și suntem clasați pe primele 20 în mai multe clasamente din Marea Britanie
 • Am fost desemnată cea mai vizată universitate de cei mai buni 100 de angajatori absolvenți din Marea Britanie (The Graduate Market în 2021
 • 87% din cercetările noastre au un impact global (REF 2014)
 • Numeroși absolvenți și angajați ai UoB au fost implicați în activități recunoscute cu premii Nobel
 • Există o multitudine de servicii de sprijin pentru angajare disponibile studenților. Colegiul și rețeaua noastră de cariere vă pot oferi sfaturi practice și abilități pentru dezvoltarea carierei. Avem, de asemenea, legături industriale excelente cu companii globale, cum ar fi Rolls Royce și Jaguar Land Rover, care le oferă studenților noștri oportunități de a obține cunoștințe și experiență din industrie.
 • Puteți primi o bursă Commonwealth în valoare de 3.000 GBP sau o Bursă de master global în valoare de 10.000 GBP dacă începeți studiile în septembrie 2021. Informațiile și criteriile de eligibilitate ale ambelor premii sunt disponibile pe site-ul nostru web.

Caracteristici Campus

Amplasată într-un campus tradițional de „cărămidă roșie”, votat frecvent unul dintre cele mai frumoase din Marea Britanie, Universitatea are o comunitate internațională vibrantă de studenți din peste 150 de țări diferite. Cu o combinație de arhitectură istorică și contemporană, spații în aer liber cu frunze verzi și facilități și echipamente de învățare de ultimă generație, campusul nostru Edgbaston este un mediu inspirațional în care să te afli pentru studiile tale.

Orașul Birmingham

La doar 7 minute de mers cu trenul de gara Universității din campus, se află inima centrului orașului Birmingham, facilitând călătoria către orice altă parte a țării. Cu o atmosferă vibrantă și înfloritoare și o multitudine de atracții și divertisment pentru a vă ține ocupat, există multe de experimentat în oraș. Fie că este vorba de cumpărături, sport, îmbibare de cultură sau experimentare cu mâncare, aici există ceva pentru toată lumea. De fapt, studenții noștri iubesc Birmingham atât de mult încât 48% decid să rămână în regiune după ce au absolvit.

  Locații

  • Birmingham

   University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  Întrebări