Keystone logo
University of Basel - Swiss Tropical Health Institute

University of Basel - Swiss Tropical Health Institute

University of Basel - Swiss Tropical Health Institute

Introducere

Universitatea din Basel are o reputație internațională pentru realizări remarcabile în cercetare și predare. Fondată în 1460, Universitatea din Basel este cea mai veche universitate din Elveția și are o istorie a succesului de peste 550 de ani.

Fiind o universitate cuprinzătoare care oferă o gamă largă de oportunități educaționale de înaltă calitate, Universitatea din Basel atrage studenți din Elveția și din întreaga lume, oferindu-le condiții remarcabile de studiu pe măsură ce lucrează pentru licență, masterat sau doctorat. grade. Astăzi, Universitatea din Basel are în jur de 13.000 de studenți din peste o sută de națiuni, inclusiv 2.800 de doctorate. elevi.

Universitatea din Basel are șapte facultăți care acoperă un spectru larg de discipline academice. În același timp, universitatea s-a poziționat în mijlocul competiției internaționale sub forma a cinci domenii strategice focale: Științe ale vieții, studii vizuale, nanoștiințe, sustenabilitate și cercetare energetică și studii europene și globale. În clasamentele internaționale, Universitatea din Basel s-a plasat în mod regulat printre cele 100 de universități de top din lume datorită realizărilor sale de cercetare.

Universitatea din Basel are rădăcini adânci în regiunea Basel puternică din punct de vedere economic și bogată din punct de vedere cultural. De asemenea, universitatea lucrează îndeaproape cu parteneri naționali și internaționali pentru a aduce contribuții relevante la progresul științelor și societății. Aceasta înseamnă, de asemenea, că Universitatea din Basel acordă o atenție deosebită aspectelor durabilității, egalității de șanse și transferului de cunoștințe.

Locații

  • Basel

    Socinstrasse,57, 4051, Basel

    Programe

    Întrebări