Keystone logo
University of Alabama at Birmingham School of Dentistry

University of Alabama at Birmingham School of Dentistry

University of Alabama at Birmingham School of Dentistry

Introducere

Situat într-un campus urban vibrant și expansiv, în inima unui centru medical academic de vârf, Școala de Medicină Dentară UAB îmbină bogata tradiție a unei școli fondată în 1948 cu tehnologie de vârf și programe și facilități contemporane.

Școala cuprinde 7 departamente academice și o varietate de programe educaționale care acoperă principalele specialități dentare. Îndrumați de un plan strategic cuprinzător, promovăm diversitatea gândirii și îmbrățișăm o facultate diversă, personal și un corp de studenți care îmbogățesc experiența UAB.

Scopul nostru este de a educa o forță de muncă progresivă în domeniul sănătății orale și de a avansa știința pentru a optimiza sănătatea orală în întregul stat, națiune și lume. Oferim o experiență de învățare premieră, oportunități abundente de învățare pe tot parcursul vieții și un cadru de programe auxiliare susținute de facultăți recunoscute la nivel internațional și o rețea puternică de absolvenți și parteneri comunitari. Studenții sunt expuși atât la profunzimea cât și la amploarea experiențelor clinice, în timp ce studenții și facultatea pot participa atât la cercetări clinice, cât și de laborator în domenii precum dezvoltarea / genetica craniofacială, știința biomaterialului, microbiologia orală și răspunsul la infecție / gazdă, cancerul oral și rezultatele clinice / știința implementării. Prin operațiunile noastre clinice cuprinzătoare și prin colaborări robuste ale comunității, oferim îngrijire de înaltă calitate pacienților pentru rezidenții din Alabama și zonele înconjurătoare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Birmingham

    7th Avenue South,1919, 35233, Birmingham

    Întrebări