Keystone logo
Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Introducere

Despre UVA

UVA

A UVA Ea a fost fondată în 1971 și a trecut în ultimii ani printr-un proces de creștere marcată academice și subliniază rezultatele obținute în evaluările recente ale Ministerului Educației (MEC). În 2012, instituția a ajuns la piesa 4 a indicelui general al MEC Cursuri (1-5), a ajuns la cea mai mare de o universitate privată din țară. Astăzi, ea ocupă locul al șaptelea în clasamentul celor mai bune universități private din țară, fiind al doilea cel mai bun special starea de Rio de Janeiro.

Acesta oferă 40 de licență și de absolvire tehnologice, diplome cinci masterat și mai mult de 70 de sensu cursuri post-absolvire. În 2012, autorizația a fost acordată pentru crearea de prima universitate de doctorat în domeniul psihanalizei, Sănătate și Societatea, care a avut prima clasă în 2013.

Cu patru campusuri, trei dintre ele în orașul Rio de Janeiro - Tijuca, bar și centru - și al patrulea în Cabo Frio, în Lacuri regiunea, și un centru de sănătate, universitatea este trece printr-o perioadă de investiții semnificative în infrastructură.

UVA oferă cursuri de învățământ la distanță și programe de studii postuniversitare dublă certificare, în parteneriat cu universitățile americane. Primele cursuri sunt în colaborare cu Universitatea din Texas Arlington (UTA).

Rector

Arlindo Cardarett Vianna

Decan al absolvent

Katia Cristina Pași Muntenegru prodecan de educație absolvent, cercetare și extensie Maria Beatriz Duarte Balena Pro-rector pentru afaceri studențești

Locații

  • Belém

    Belém, Brazilia

    Întrebări