Keystone logo
Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Introducere

UNIPAC- Universitatea Președintele Antonio Carlos a început activitatea în orașul Barbacena, în 1965, și profesorul său fondator Boniface Andrada.

Campus II Membrul UNIPAC-JF al Președintelui Universității Antonio Carlos- UNIPAC își are originea în 1996, cu crearea Scolii de contabilitate la Dr. Jose Rua Cesario 175 din Sectorul Juiz de Fora pași care înregistrează o cerere puternică.

Doi ani mai târziu, el a instalat primul din Juiz de Fora curs de terapie de vorbire, având în vedere așteptările comunității educaționale juizforana și au cerere semnificativă din cauza absenței progreselor în oraș și regiune.

In anul 2000 a fost construită imobil nou din fermele de cartier Bethania cu laboratoare moderne și facilități speciale necesare pentru învățarea domeniile lor academice de Științe Umane, fizică și sănătate.

Astfel, în conformitate cu planul de expansiune au fost create mai multe cursuri în conformitate cu necesitățile Juiz de Fora și împrejurimi regionale, devenind Campus integrală, Președintele Universității Antonio Carlos, păstrând Facultatea de Științe Umaniste și Științe cu cursuri administrare, contabilitate și Comunicare de masă de calificare: Jurnalism și turism; Institutul de Juiz de Fora Educației superior Normal Curs Facultatea de stiinte medicale cu cursuri biomedicină, Educație fizică, Nursing, Farmacie, fizioterapie, Nutriție, medicină veterinară, Științe Biologice; Facultatea de Medicina de la Scoala de Medicina; Facultatea de Drept și Științe Sociale cu Cursul de Drept și Institutul de Tehnologie și secvențiale Studii de Juiz de Fora cu cursuri de tehnologie în mediu, tehnologii de Management Technology Marketing în Informatică și Tehnologie din Siguranță.

De-a lungul anilor, după finalizarea obiectivele și după ce a absorbit cererea din Juiz de Fora, unele cursuri au fost eliminate, extinzând astfel numărul de locuri pentru cele existente.

Fiind in anul 16 de existență are în prezent aproximativ 230 de profesori, inclusiv medici, profesori și experți îndeplinesc în totalitate determinările MEC și de a dezvolta activitățile de predare în mai multe dintre cursurile instituției în funcție de misiunea lor, care este: "Reach pentru mijloc de educație, cercetare și extinderea, cunoașterea Filosofia Știință, Tehnologie și tehnici, în general, de a contribui la și de a influența dezvoltarea zonelor sociale în regiunea Minas Gerais și Brazilia, în calitate de tren, de asemenea, profesioniști pentru comunitate. "

Locații

  • Juiz de Fora

    Av. Juiz de Fora, 1100 - Granjas Bethânia, Juiz de Fora -MG -CEP 36048-000, , Juiz de Fora

    Întrebări