Keystone logo
Universidade Iguaçu (UNIG)

Universidade Iguaçu (UNIG)

Universidade Iguaçu (UNIG)

Introducere

instituţia

Iguacu UNIVERSITATEA - UNIG a fost creat din maturitatea facultăților Nova Iguaçu Unified prin Ordonanța MEC nr 1318, din 16 septembrie 1993, publicată în Monitorul Oficial al 09.20.93, secțiunea I, p. 14017. sponsorul acestuia Asociația pentru Educație Superior al Nova Iguaçu - SESNI, non-profit natura, filantropic, cu sediul în orașul Nova Iguaçu - Stat din Rio de Janeiro.

UNIG integrează prezent are cinci campusuri, și anume:

campus I Nova Iguaçu Campus II Clinica de predare Campus III profesională Centrul de Formare Dr. Paulo Machado Fróes Campus V Itaperuna

Ea se bazează în Campus I, prin care acesta interactioneaza, în domeniul social, economic, cultural și politic cu Lowlands și starea de nord a Rio de Janeiro, tehnologia de vârf și cunoștințele fundamentale pentru progresul acestor regiuni statului și pentru țară.

Pornind de activitățile sale în 1970, Facultatea de Filosofie, Științe și Litere a Nova Iguaçu, a oferit prima unitate de învățământ terțiar al Baixada Fluminense. Acest pionierat a avut loc cu punerea în aplicare a cursurilor de artă (Calificări: portugheză Literatură și portugheză-engleză), matematică, fizică, Life Sciences, recunoscut în 1974. In anul 1976, la Facultatea de Educație a fost, de asemenea, recunoscut contribuie semnificativ la educația de bază în regiune.

Patru ani mai târziu, în 1974, cu aproape toate cursurile inițiale deja recunoscut, a fost punerea în aplicare a Facultății de Drept, aspirația legitimă a comunității iguaçuana.

Conștientă de responsabilitatea sa si atent la îmbunătățirea calității educației, dupa consolidarea de unități în funcțiune, SESNI pledează din nou cursuri noi: Medicină în 1976, si Stomatologie si pe parcursul de Tehnologie din Procesare Date în 1988 și 1989, respectiv.

Toate cursurile oferite de UNIG apărut identificarea caracteristicilor din regiune, fiind cerințele pieței observate în ceea ce privește profilurile profesionale identificate.

Crearea Facultății de Științe Medicale din Nova Iguaçu a fost un pas decisiv în abordarea problemelor grave de sănătate ale populației locale, având în vedere lipsa de îngrijire medicală și de condițiile de igiena precare identificate în această regiune.

UNIG Predarea Clinica constituie în mod semnificativ, istoria de sănătate în regiune.

De-a lungul existenței sale, și de a promova schimbări semnificative în regiunea înconjurătoare, UNIG sa transformat într-un proces continuu de îmbunătățire administrativă, pedagogică și tehnologice.

Să depună eforturi pentru educație de calitate și la alte servicii oferite, urmărind excelență, acesta este un principiu care are, de-a lungul deceniilor de existență, și încurajarea deciziile lor.

Provoca dezvoltarea în stat, menționând cereri în zona lor de competență, inovatoare în conformitate cu progresul acestei rezultă, acesta este punctul central al acțiunilor pentru acest ghid.

Decizia de a extinde activitățile sale municipiile São João de Meriti și Itaperuna, consolidate în 1996, cererea pentru rodul municipalități, oferind șase și șapte cursuri universitare, respectiv, a adus la starea de sub forța motrice a progresului în comunitatea înainte limitează la orașul Nova Iguaçu.

In anul 1997, aceasta a inclus noi cursuri postuniversitare la cele deja oferite: Nursing, Farmacie, Educație Fizică și fizioterapie.

Procesul de implementare a noilor cursuri, precum și extinderea celor existente la alte municipalități, a fost însoțită în mod continuu de acțiuni pentru a se asigura și a crește calitatea serviciilor oferite.

Ca o universitate, misiunea UNIG este de a genera progresul științific și tehnologic în țară și să servească direct comunitate, bazându-se pe resursele și mijloacele disponibile.

Această misiune necesită un model administrativ agil și flexibil, capabil de a capta și traducerea așteptările societății, în special dinamica pieței, care implică formarea profesională. Prin urmare, UNIG are o structură administrativă modernă, în cazul în care decanul este asistat de trei prorectorii, și anume:

Academic Dean - PrOAc Dean administrativ - PROAD

În stabilirea politicilor și priorităților lor, UNIG căutare de revitalizare și îmbunătățirea educației universitare, promovarea cercetării ca un agent de creație și reînnoirea cunoștințelor și absolvent încurajatoare, largă și sens strict, într-o manieră integrată la programele de cursuri extensie.

Gestiona extinderea în continuare a acestui Universitatea reprezintă o mare provocare.

Extinde, în creștere în calitate, adaptarea la caracteristicile societății în care este introdus UNIG, și, de asemenea, să depună eforturi pentru generarea de noi tehnologii, difuzarea și reînnoire cunoștințelor științifice implică semnificativ mai mare provocare.

Depășirea această provocare a fost nota dominantă a administrării UNIG, în conformitate cu organizația sponsor, Asociația de invatamant superior al Nova Iguaçu - SESNI.

Locații

  • Rio de Janeiro

    Campus I Av. Abílio Augusto Távora, 2134 Nova Iguaçu - RJ - Brasil CEP: 26275-580, , Rio de Janeiro

    Programe

    Întrebări