Keystone logo
Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Introducere

UVigo dintr-o privire

Ne-am născut în 1990 și, de atunci, ne-am menținut constant creșterea și consolidarea. Suntem o universitate de ultimă generație, având drept obiectiv excelența și care crește ca referință internațională în inovare și cercetare.

O universitate publică în slujba societății

Universidade de Vigo este o universitate publică, cu autonomie academică, economică și guvernamentală, care se află în slujba societății sub principiile egalității, solidarității, democrației și libertății.

Obiectivele noastre prioritare sunt atingerea celor mai înalte niveluri de calitate în predare și cercetare, precum și promovarea căutării de noi cunoștințe și transferul acestora în societate, creația artistică și dezvoltarea științifică și tehnologică.

Identitate

Identitatea corporativă actuală a Universidade de Vigo a fost formată în octombrie 2008, confruntându-se cu o schimbare și actualizare conform unui nou scenariu. Identitatea este compusă din diferite simboluri care reprezintă universitatea pentru a crea o unitate internă și o proiecție externă unificată, puternică și reprezentativă a trăsăturilor și valorilor noastre, semnul fiind prezent în diferitele contexte în care se dezvoltă.

Valorile noastre

Efortul, creativitatea, excelența și perseverența ne-au determinat, în acești ani de activitate, să ne consolidăm ca universitatea modernă și inovatoare care suntem.

Suntem o instituție riguroasă, transparentă, incluzivă, dedicată diversității și egalității de gen, cu respect pentru mediu și sustenabilitatea mediului. Cu axa în transferul de cunoștințe și formare, cercetarea se configurează aici ca fundament al predării și ca mijloc de dezvoltare științifică și culturală a societății. Suntem noi, cei Universidade de Vigo .

Locații

 • Vigo

  Circunvalación ao Campus Universitario, 36310, Vigo

  • Ourense

   Rúa Canella da Costa da Vela, 12, 32004 Ourense, , Ourense

   • Pontevedra

    Campus Universitario da Xunqueira,s/n, 36002, Pontevedra

    Întrebări