Keystone logo
Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Introducere

Cruzeiro do Sul Educacional a fost fondată în 1965, în Sao Paulo și în prezent este format din Colegiul de Southern Cross, SP SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP - SP; University Center Module, Caraguatatuba - SP; Centrul Universitatea din Districtul Federal, Brasilia - DF, City University din São Paulo, SP - SP, Universitatea Franca, Colegiul standard ridicat și Colegiul CTEC in Franca - SP, Colegiul San Sebastian și Colegiul Gooooool San Sebastian - Center din San Sebastian - SP, Facultatea Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; și, mai recent de Universitatea Fecioarei de Patronatul Centre, CEUNSP College, Colegiul Itu și Salto City College în orașele Itu și Salto SP.

Avantajul strategic al grupului este faptul de a lucra cu instituții, marci si diferite poziții ca piețele specifice și caracteristicile orașelor în care se menține instituțiile de învățământ. Toate instituțiile și păstra identitatea, fără a renunța la principiile și idealurile educației etice care ghidează acțiunile de Sud Educational Cruise, care se traduce în unele dintre cei mai buni indicatori academice între instituții de învățământ din Brazilia.

- Mărci de top din prima evaluare instituțională externă a Ministerului Educației - MEC. - Cel mai bun curs de Arte Vizuale din São Paulo în Studiul National de performanțele elevilor - Enade. - Cursuri de top în Științe Sociale a Braziliei în examenul național de performanțele elevilor - Enade. - Cele mai bune cursuri de inginerie de producție în São Paulo, în Studiul National de performanțele elevilor - Enade. - Cel mai bun curs de terapie fizică a Sao Paulo în Studiul National de performanțele elevilor - Enade. - Cel mai bun Geografia desigur Brazilia la examenul național de performanțele elevilor - Enade. - Cel mai bun curs de istorie în Studiul National de performanțele elevilor - Enade. - Biomedicina: cel mai mare rating din MEC. - Medical: doar curs de São Paulo recunoscut cu conceptul maxim. În Brazilia, un membru pionier al oportunitati Global Health Learning - GHLO, un consorțiu creat de Asociatia Americana de Medical Colegii. - Cel mai bun program de licență, în conformitate cu CNPq. - Creșterea numărului de publicații științifice în ISI Web of Science. - Cel mai bun rating de aprobare în examinarea OAB-DF. - Cel mai bun loc în coasta Enade, la nord de São Paulo. - Mai mult de 200 de linii de cercetare instituționalizat. - 66 grupuri de cercetare înregistrate în CNPq. - 04 de doctorat și 11 de programe de master. - 51 burse pentru stiintific Inițierea CNPq.

Aceste caracteristici și realizări sunt rezultatul unui management angajat, structurată și partajate între cadrele didactice fondatori, membri ai comunității academice și profesioniști ai pieței recunoscute.

Scurt istoric

Povestea a început în 1965, când un grup de profesori tineri a creat o școală din Sao Paulo, Sao Miguel cartier Paulista: Colegiul de Crucea Sudului. Odată cu creșterea numărului de studenți și noi perspective în 1972, a fost autorizat pentru a oferi cursuri de gradul, cu crearea Facultății Cruzeiro do Sul. Acesta a fost inițiat de acolo, furnizarea de învățământ superior.

După 21 de ani de muncă grea și o mulțime de dăruire în 1993, vine recunoaștere din partea Ministerului Educației, care acordă Crucea Sudului cel mai înalt nivel între instituțiile de învățământ superior, titlul de la Universitatea.

De atunci, a fost inițiat o serie de acțiuni care să promoveze cercetarea științifică. Chiar și în anii '90, a fost implementat Programul de Burse pentru inițierea instituțional științific al Cruzeiro do Sul și a avut loc prima reuniune a Inițierea Științific al Universității.

Concentrându-se pe viitor și căutarea de soluții tehnologice care ar furniza o educație de calitate, cercetare în domeniul educației la distanță au fost efectuate, generând primele teste cu medii de învățare virtuale și crearea Education Center la distanță, actualul Cruzeiro Campus Virtual do Sul.

În căutarea pentru educație excelentă în 2001 a fost profesionalizarea Dean și pro-protopopiate, ceva nemaiauzit în contextul instituțiilor private de învățământ superior în Brazilia.

În același an, campusul Analia Franco, într-un cartier de lux din Sao Paulo, a fost inaugurat, dă dovadă dorința de a extinde zona de operare în oraș. În această perioadă, în semn de recunoaștere a activităților de extensie promovate de către instituția de la începuturile sale, Universitatea este lider de prima misiune internațională a Programului de parteneriat Universitatea din Mozambic - Africa.

Utilizarea de instrumente tehnologice aplicate la educație este instituționalizat cu utilizarea Blackboard, Graduate educație, și, de asemenea, cu dezvoltarea de EClass, mediului de învățare virtual, Cruzeiro do Sul Universitatea. Un alt pas important a fost includerea programului de licență de la Universitatea din Programul instituțional pentru inițierea științific al CNPq Exchange.

În 2004, două evenimente importante care marchează istoria Universității: la începutul activităților de libertate campus în zona centrală a orașului, și aprobarea primelor două maeștri: Stomatologie și Știință și Matematică predare.

Visul de a crea un grup de instituții private de învățământ superior care balizasse principiile și angajamentele etice la educație începe să prindă contur, cu achiziționarea modulului Centrul Universitar, cel mai mare și cel mai tradițional instituție de învățământ superior de Nord Paulista coasta .

Și consolidarea Universității a continuat cu deschiderea unui alt campus: campusul Pinheiros, pe zona de vest a São Paulo, și desfășurarea a două doctorate: Stomatologie și Știință și Matematică predare.

De asemenea, în 2008, un alt pas spre consolidarea Educational Cruise Grupul de Sud este dat, cu achiziționarea de Centrul Universitar din Districtul Federal, prima instituție privată de învățământ superior din Brasilia.

În 2012, orașul Universitatea din São Paulo, instituție tradițională și recunoscută pentru calitatea cursurilor lor în sănătate și pentru rolul său în educația la distanță, a intrat în Southern Cross Educație, astfel, extinderea de performanță a grupului în teritoriu și contribuind național, cu cunoștințele dobândite de peste 40 de ani de de existență, la îmbunătățirea constantă a cursurilor oferite de fiecare instituție membru al grupului.

A fost reținut în 2013, standard ridicat College, Colegiul Tehnic și Universitatea din Franca - UNIFRAN, care detine cei mai buni indicatori de calitate în rândul oficiale universități private din Brazilia.

Între 2014 și 2015, a devenit parte a grupului Colegiul San Sebastian - San Sebastian - SP, Goal Colegiul San Sebastian - San Sebastian - SP, Facultatea Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP, Universitatea Centrul Our Lady of sponsorizare - Salto și Itu - SP, Colegiul CEUNSP - Salto - SP, Colegiul Itu - Itu - SP College si sari - sari - SP.

În prezent, cele opt instituțiile de învățământ superior oferă licență, postuniversitare și se confruntă cu programele la distanță și de informare, cu respectarea caracteristicilor locale și cererile. În acest fel, aduna instituțiile de învățământ superior academic relevante si marci recunoscute pe piețele lor respective sunt obiectivele de Sud Educational Cruise.

Locații

  • São Paulo

    São Paulo, Brazilia

Întrebări