Keystone logo
University of Szeged Medicina generala (md)
University of Szeged

Medicina generala (md)

Szeged, Ungaria

12 Semesters

Engleză, Germană

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.900 / per semester

În campus

Introducere

Despre program

Primii doi ani de program de medicină generală servesc drept fundamentul cunoștințelor medicale de bază. După cel de-al treilea an, formarea este extinsă cu o practică clinică regulată, în care elevii participă activ la activitatea departamentelor clinice și a spitalelor de predare. În plus, laboratoarele științifice excelente ale Facultății oferă o gamă largă de oportunități studenților care doresc să desfășoare cercetări științifice de cel mai înalt standard. În timpul ultimelor două semestre, studenții se rotesc prin diferite specialități medicale și trata pacienții sub supravegherea medicilor. La sfârșitul acestei ucenici, ei sunt gata să-și înceapă cariera ca medici.

  • Nivelul programului: programul de masterat nedivizat, titlul acordat Doctor of Medicine
  • Durata programului: 12 semestre
  • Înregistrat în: UE
  • Credite: 360

Cine ar trebui să se aplice?

Aplicațiile sunt acceptate de absolvenții liceelor ​​sau colegiilor / universităților acreditate. Sunt necesare atât competențe orale și scrise în limba engleză pentru intrarea în program. Solicitanții care au studiat biologie, chimie (generală, anorganică, organică) și fizică în liceu primesc preferințe. *

Cerințe de aplicare: Pentru o descriere detaliată a documentelor solicitate, vă rugăm să vizitați paginile relevante ale site-ului sau să urmați procedura de aplicare pas cu pas. Pentru studenții care se simt nepregătiți pentru programele de studii obișnuite sau care au nevoie de ajutor în revizuirea științelor de bază în limba engleză, oferim un program de 8 luni pentru Fundația An. Pentru mai multe informații referitoare la Anul Fundației, faceți clic aici.

  • Începerea programului: septembrie a fiecărui an
  • Taxă de școlarizare: semestrul I: 9020 USD, semestrul II-11: 8150 USD **
  • Alte taxe: taxă de cerere de 200 USD și taxă de examen de admitere de 300 USD (dacă este luată la Szeged)

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru sau contactați doamna Katalin Feher la e-mail sau sunați la +36 62 342 124.

Studenți ideali

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări