Keystone logo
Union University Doctor în Farmacie
Union University

Doctor în Farmacie

Jackson, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

USD 37.150 / per year *

În campus

* Pe an academic

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

La Union University , fii transformat

Provocările cu care se confruntă comunitatea de îngrijire a sănătății din secolul XXI sunt numeroase, iar practicanții vor avea nevoie de o pregătire excelentă în domeniul farmaceutic, profesional și etic. Angajamentul Union University a integra academice riguroase cu o viziune creștină asupra lumii este exemplificat în acreditările facultății Colegiului de Farmacie.

Program academic

Ne provocăm studenții cu cursuri de medicamente fără prescripție medicală și anatomie umană brută în primul semestru. Ei experimentează tehnologia simulatoarelor pacientului uman în cadrul curriculum-ului pentru primul an. Dimensiunea de clasă este menținută la un nivel mic pentru a spori interacțiunea personală cu profesorii, unii dintre cei mai buni cercetători creștini din domeniu.

Facilități de ultimă oră

Sala Providence este un mediu educațional practic, unde studenții se pot implica activ în farmacie de cercetare, comunitate și spital și un mediu vast de simulare a pacienților.

Programul PEAP

Programul de admitere timpurie a farmaciei (PEAP) recrutează elevii de înaltă calificare din Uniune, încă de la începutul anilor, pentru a-și eficientiza accesul la programul Doctor de Farmacie al Uniunii. PEAP garantează admiterea la Școala de Farmacie, în așteptarea aderării cu succes la criteriile de progresie. PEAP oferă oportunități pentru conexiuni sociale cu alți studenți PEAP, facultate de farmacie și studenți. În unele cazuri, pot fi disponibile oportunități de cercetare pentru studenții calificați.

resedinte

Uniunea oferă o experiență de rezidență a unui an de studii postuniversitare (PGY1), care este în stadiu pre-candidat de către Societatea Americană a Farmacistului Sistemelor de Sănătate (ASHP). Experiența PGY1 oferă experiența clinică rezidentă în domeniul comunității, îngrijirii ambulatorii și spitalelor.

Acreditare

Programul Doctor în Farmacie al Union University este acreditat de Consiliul de acreditare pentru educația farmaceutică, 135 South LaSalle Street, Suite 4100, Chicago, IL 60503, 312 / 664-3575

Declarația de misiune

Misiunea Colegiului Union University de Farmacie din Union University este de a dezvolta practicieni plini de compasiune, instruiți, care sunt pregătiți să răspundă cerințelor imediate și viitoare ale științei farmaceutice și a îngrijirii pacienților într-un mediu în continuă schimbare de îngrijire a sănătății.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MSc Advanced Clinical Pharmacy Practice
  • Belfast, Regatul Unit
 • Master of Pharmacy (Research)
  • Sydney, Australia
  • Moore Park, Australia
  • + 2 Mai mult
 • Singur ciclu de diplomă / Combinație de licență și Master în farmacie
  • Rimini, Italia