Keystone logo
University of Pavia Master în Medicină și Chirurgie
University of Pavia

Master în Medicină și Chirurgie

Pavia, Italia

6 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jul 2024

EUR 4.800 / per year *

În campus

* pentru studenții din UE, taxele se bazează pe venitul familiei studenților. Acestea variază de la aproximativ 156 de euro până la 4800 de euro pe an. Pentru studenții din afara UE, un tarif fix este determinat în funcție de cetățenie și variază de la 400

Introducere

Cursul de Medicină și Chirurgie Harvey a fost înființat la 1 octombrie 2009 de profesorul Ermanno Gherardi, șeful Departamentului de Medicină Moleculară.

Este o diplomă de master de șase ani, cu un singur ciclu, în Medicină și Chirurgie. Cursul Harvey a fost gândit „ nu doar pentru a preda profesia medicală, ci și pentru a construi o bază științifică solidă pentru formarea continuă, care va fi vitală pentru primirea și înțelegerea medicinei viitoare ”.

Cursul de medicină și chirurgie Harvey este primul curs de medicină predat în întregime în limba engleză în Italia , împreună cu alte câteva programe de doctorat oferite în limba engleză de University of Pavia .

Cursul a fost numit după William Harvey (1578-1657), medic britanic din secolul al XVII-lea, un pionier în înțelegerea și descrierea corectă a sistemului circulator.

Cursul Harvey apare din necesitatea unei școli medicale internaționale (adică în limba engleză) în Italia. Curriculumul combină metodele de predare italiană de lungă durată cu paradigmele moderne ale învățării interactive. Stagiarii Harvey evoluează în medici completi printr-un nou program de studiu cuprinzător și o pregătire practică extinsă în renumitele clinici din Pavia și laboratoarele lor de cercetare. Aceasta include un program riguros și practic de seminar oferit de lectorii locali și internaționali aleși cu atenție ai lui Harvey, constând din clinicieni, profesori și oameni de știință de vârf.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări