Keystone logo
Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Introducere

Calitate Unaerp

• prima universitate din regiunea Ribeirão Preto, fondată la 01-6-1924 • Recunoscut de MEC ca Universitatea în decembrie 1985. • cu sediul în Ribeirão Preto campus și în Guaruja cu grade, diplome de licență și tehnologia învățământului superior în metodele de învățare din clasă și la distanță și învățământ infrastructură, cercetare și laboratoarele, echipamente, biblioteca si resursele tehnologice Campus. • 500.000 de apeluri efectuate în Comunitate, în peste 30 de programe de informare, clinici, laboratoare, spital în sine și în spitale, UPA și UBDS oraș și regiune.

Misiune

Producerea și difuzarea de cunoștințe pentru a promova și de a contribui la dezvoltarea individului și societății, bazată pe principii etice si crestine, cu libertatea de cercetare, predare și inovare extensie menținând în același timp interacțiune constantă cu contextele naționale și internaționale.

Istorie

UNAERP - Universitatea din Ribeirão Preto a fost prima instituție de învățământ superior din regiune Ribeirão Preto. Fondată în prima. Iunie 1924 ca societate Scoala Pharmacia și Ribeirão Preto stomatologice Scoala, un grup de profesioniști de sănătate idealist, intelectuali și educatori, deoarece punerea în aplicare a acestuia a fost destinat să promoveze dezvoltarea socială, educațională și culturală a capitalului cafea atât de bogat astăzi trestie de zahăr Polo País.Daquele proiectul inițial vizionar principal, traiectoria UNAERP avut o creștere puternică de la sfârșitul anilor 1950, când profesorul Electro Bonini (1913-2011), a preluat conducerea.

Structura organizatorică

Administrația de la Universitatea din Ribeirão Preto este format din entități care activează în integrat, coordonarea tuturor activităților de predare, cercetare și extensie. Sunt Consiliul Superior, cancelarul, decan, Group Manager, directorii, coordonatorii și Collegiate.

Infrastructură

Unaerp are două campusuri: sediul campus în Ribeirao Preto, instalat pe Ribeirânia trimestru, iar al doilea campus în Guaruja, cartierul Cove. Campusuri sunt planificate și echipate cu clinici, laboratoare, bibliotecă, săli de clasă, săli de serviciu și de întâlnire, academice și sectoare administrative pentru a sprijini predarea, cercetarea și extinderea, precum și zonele de serviciu, de viață și de petrecere a timpului liber care să permită și să se califice viața colegiu.

Astfel, cei care locuiesc aici sunt mai mult de infrastructura academică, de cercetare și extensie. Campus Ribeirão și Campus Guaruja sunt planificate spații și de îngrijire pentru a promova bunăstarea mii de oameni care pentru tranzitul lor pe tot parcursul anului, pentru că în afară de facultate, personalul și studenții, membrii comunității participa, de asemenea campusuri în căutare servicii și dotări.

Locații

  • São Paulo

    São Paulo, Brazilia

Întrebări