Keystone logo
University of Missouri

University of Missouri

University of Missouri

Introducere

University of Missouri School of Health Professions (SHP) este singura școală de profesii din domeniul sănătății din sistemul University of Missouri și singurul program de sănătate publică al statului situat pe un campus de științe ale sănătății. Misiunea sa este de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea altora. În fiecare zi, profesorii, personalul și studenții SHP lucrează pentru schimbarea vieții prin integrarea predării, serviciului și descoperirii.

Cu programe în reabilitare, diagnostic și științe imagistice, absolvenții Școlii de profesii din domeniul sănătății ocupă roluri critice în îngrijirea sănătății. Școala este alcătuită din șapte departamente și 12 discipline, fiecare cu propriile procese de acreditare specializate. Școala găzduiește, de asemenea, un program satelit al University of Missouri Kansas City College of Pharmacy.

Profesiile din domeniul sănătății reprezintă mai mult de 60% din totalul forței de muncă din SUA. Locurile de muncă din profesiile din domeniul sănătății sunt prognozate să crească cel puțin până în 2026, potrivit Biroului de Statistică a Muncii. Școala este un membru important al sistemului University of Missouri sănătate University of Missouri . Alți membri includ Școala de asistență medicală Sinclair, Școala de medicină, spitalele și clinicile universitare și medicii universitari.

Locații

  • Columbia

    Columbia, Statele Unite ale Americii

    Întrebări