Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Programul internațional de studii universitare (IUP) în farmacie
Universitas Gadjah Mada

Programul internațional de studii universitare (IUP) în farmacie

8 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul internațional de licență în farmacie oferă studenților cunoștințe și competențe de bază și clinice legate de farmacie, acoperind domenii precum dezvoltarea medicamentelor, tehnologia farmaceutică, farmacia clinică și farmacia socială și comunitară.

Programul este conceput pentru a fi finalizat în 4 ani cu un total de 149 de unități de credit semestriale, echivalentul a 254 ECTS, inclusiv 6 CSU de cursuri opționale interdisciplinare intra-cluster și extra-cluster.

În ultimul an al programului, studenții trebuie să participe la un program de împuternicire a comunității și să efectueze studii de cercetare. Cursul sprijină libertatea de învățare a studenților prin facilitarea activităților din afara Programului de studii de licență în Farmacie. Activitățile externe în afara programului de studiu pot fi transferate la cursuri echivalente din cadrul programului de licență în farmacie.

Studenții din cadrul International Undergraduate Program (IUP) trebuie să se angajeze în activități de mobilitate internațională, care pot include cursuri, cercetare sau proiecte de abilitare a comunității desfășurate cu instituții academice internaționale, instituții de cercetare sau parteneri din industrie/instituții de sănătate. Componenta de mobilitate internațională trebuie să acopere cel puțin 4 CSU (echivalentul a 4 săptămâni de activități) și se poate extinde până la 20 CSU (echivalentul a 6 luni).

Viziune

Viziunea programului de licență în farmacie este de a fi un pionier în învățământul universitar de farmacie care excelează la nivel național și internațional, precum și care servește interesele națiunii și ale umanității impregnate cu Pancasila.

Misiune

  1. să ofere o educație farmaceutică universitară care să fie recunoscută la nivel național și internațional
  2. Efectuarea de cercetări în domeniul farmaceutic bazate pe știință și tehnologie pentru a rezolva probleme de sănătate și umanitare
  3. Efectuarea de servicii în folosul comunității care aduc beneficii pentru bunăstarea comunității

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare