Keystone logo
University of Antwerp

University of Antwerp

University of Antwerp

Introducere

Universitatea noastră este situată în orașul Anvers, în inima Belgiei și a Europei. Portul Anvers este unul dintre cele mai mari din lume. Orașul Anvers nu este doar un oraș antic medieval și baroc, plin de istorie. Este, de asemenea, o metropolă plină de viață, cu o scenă socială vibrantă, arhitectură impresionantă și contraste culturale. Peste 170 de naționalități trăiesc aici, mai multe decât în New York! Această atmosferă cosmopolită se reflectă și la University of Antwerp .

Cercetarea și educația de primă clasă fac University of Antwerp un loc minunat pentru a studia și a lucra. Încurajăm legătura dintre cercetare și educație. Internaționalizarea este cheia misiunii noastre. Nu este o coincidență faptul că University of Antwerp este partener într-o rețea universitară europeană foarte promițătoare, Tinere universități pentru viitorul Europei www.YUFE.eu.

Ca acasă departe de casă pentru peste 20.000 de studenți, University of Antwerp se mândrește că funcționează la scară umană. Facultatea și personalul nostru vă vor întâmpina în infrastructura de top din unul dintre cele patru campusuri ale noastre. În timp ce sunteți aici, sunteți, de asemenea, invitat să vă bucurați de programarea noastră culturală vibrantă, de facilitățile sportive și de multe alte servicii disponibile pentru studenți.

facultăţi

 • Inginerie aplicată
 • Arte
 • Afaceri și economie
 • Științele proiectării
 • Lege
 • Medicina si Stiintele Sanatatii
 • Științe farmaceutice, biomedicale și veterinare
 • Ştiinţă
 • Stiinte Sociale

University of Antwerp numără, de asemenea, 17 institute și centre, inclusiv Institutul pentru politica de dezvoltare (IOB). De asemenea, are 15 centre de excelență.

Statistică

Fapte și cifre

 • 23 202 studenți (17,5% din străinătate, 127 naționalități)
 • 2339 dr. elevi
 • 280 de apărări de doctorat pe an
 • 4420 publicații științifice pe an
 • 6974 de angajați (23% din străinătate, 134 de naționalități)
 • 918 profesori
 • 501 asistenți
 • 3639 cercetători
 • 1633 personal administrativ si tehnic
 • Peste 80 000 de absolvenți
 • 4 campusuri în Anvers

  Caracteristici Campus

  University of Antwerp are peste optzeci de clădiri repartizate pe patru campusuri. În funcție de alegerea studiului, vei ajunge fie în centrul orașului, fie în periferia verde.

   Admitere

   Doriți să vă înscrieți la un program academic la University of Antwerp ? Va trebui să îndepliniți o serie de cerințe de admitere. Consultați toate informațiile despre cerințele noastre de admitere și procedura noastră de aplicare pe site-ul nostru web.

   Cerinte pentru viza

   Viza este documentul care vă dă dreptul să intrați în țară. La sosirea în Belgia, va trebui să solicitați un permis de ședere sau o declarație de prezență la biroul administrației locale din locul dvs. de reședință. Consultați toate informațiile despre viză, permis de ședere și permis de muncă pentru a locui în Anvers pe site-ul nostru.

   Burse și finanțare

   University of Antwerp participă direct la procesul de selecție a anumitor programe de burse ( Burse cu participare UAntwerp ). În plus, studenții pot verifica și dacă sunt eligibili pentru oportunități de finanțare externă ( burse externe ). Bursele sunt disponibile pentru licență, masterat, doctorat sau pentru programe de ședere mai scurtă.

   Verificați cu ambasada Belgiei din țara dumneavoastră dacă au opțiuni de finanțare.

   Rețineți că taxa de școlarizare pentru majoritatea programelor de studiu ale UAntwerp este rezonabilă în comparație internațională. Costul vieții pentru studenții din Belgia este de aproximativ 16.000 EUR pe an.

   Mai multe informații sunt pe site-ul nostru.

   Statistica absolvenților

   Clasamente

   University of Antwerp , care a fost înființată în 2003, obține scoruri extrem de bune în clasamentele Young University:

   • Times Higher Education Millennials 2020 - Locul 5
   • Clasamentul Times Higher Education Young University 2023 - Locul 7
   • QS 50 sub 50 2021 - Locul 20

   Clasamentul mondial al universităților

   UAntwerp în

   Unele dintre programele noastre sunt clasate deosebit de bine...

   Programul de master de formare și științe ale educației a ajuns pe locul 79 binemeritat în clasamentul Times Higher Education Subject Ranking 2024 . UAntwerp a fost clasat pe locul 101-125 la disciplina Clinică și sănătate și la subiectul Law of the Times Higher Education Subject Ranking 2024 . În Times Higher Education Subject Ranking Social Sciences 2024 veți găsi UAntwerp la locul 126-150.

   UAntwerp s-a descurcat bine și la Shanghai Communication Subject Ranking 2022: programul nostru de Științe ale comunicării a fost clasat pe locul 45 . Programul de Științe Politice a fost clasat pe locul 51-75 în Shanghai Political Sciences Subject Ranking 2022. Am observat o evoluție plăcută a poziției noastre pentru Shanghai Public Health Subject Ranking, care ne-a clasat pe 101-150 pentru 2022.

   Economia afacerilor a ajuns în clasamentul Masters in Management Financial Times pentru prima dată în 2018. UAntwerp se află pe locul 87 în 2022, iar ea este pe locul 6 la nivel mondial în ceea ce privește raportul calitate-preț .

   Între timp, Facultatea noastră de Afaceri și Economie a obținut 3 acreditări internaționale prestigioase: ACCSB, EFMD și EQUIS.

   Mai multe informații pe site-ul nostru

   Mărturii studențești

   Viața în campus și facilități

   În calitate de student internațional, aveți acces la o mulțime de facilități precum o bibliotecă, săli de clasă spațioase, spații de studiu, o serie de servicii utile pentru studenți și medici din campus. Și, cu permisul UAntwerp MOVE, puteți participa la cursuri gratuite de fitness de grup, puteți vizita muzee și expoziții, puteți obține reduceri la sălile de sport locale etc.

   Anvers are totul de oferit studenților săi internaționali. Acest oraș de buzunar, cu atmosfera sa plină de viață și farmecul istoric, te va face să te îndrăgostești în cel mai scurt timp. Veți găsi trecutul Anversului strălucind în timp ce vă plimbați pe străzi cu aspect medieval sau în timp ce admirați unul dintre cele 43 de muzee. În același timp, veți descoperi că este, de asemenea, un oraș modern și vibrant, cu o mulțime de baruri, restaurante și specialități locale (aka bere, ciocolată și cartofi prăjiți) de încercat. Peste 500.000 de cetățeni din 178 de naționalități își numesc Anversul acasă. Majoritatea oamenilor vorbesc mai multe limbi și sunt foarte dispuși să vorbească cu tine despre locul lor preferat.

   Cerințe de admitere la program

   Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

   Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

   Locații

   • Antwerp

    Prinsstraat 13, 2000, Antwerp

   • Antwerp

    Prinsstraat 13, 2000, Antwerp

    Chat with students

    Întrebări