Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introducere

La nivel local și global, nevoia de profesioniști de sănătate publică de calitate nu a fost niciodată mai mare. Fiind singura școală de sănătate publică din Carolina de Sud, Școala de sănătate publică Arnold are un impact vital prin cercetare inovatoare, educație și programe de sensibilizare.

Ca resursă primară de cercetare și educație în domeniul sănătății publice pentru cetățenii din Carolina de Sud, pregătim următoarea generație de practicanți și erudiți profesioniști pentru a servi comunitățile noastre și a avea impact asupra prevenirii bolilor prin educație și intervenție în domeniul sănătății publice.

Înființată în 1975 ca cea de-a 19-a școală acreditată de sănătate publică din țară, Școala Arnold de Sănătate Publică de la University of South Carolina continuă să înregistreze înregistrări record, cu o creștere majoră a înscrierii studenților și a finanțării cercetării facultății. Avem o gamă largă de programe academice, domenii de cercetare de renume mondial și centre de amploare și programe comunitare. Școala de sănătate publică Arnold îmbunătățește sănătatea publică prin pregătirea viitorilor cercetători și a forței de muncă în domeniul sănătății publice, precum și prin efectuarea, traducerea și diseminarea cercetărilor inovatoare. Cele șase departamente ale noastre găzduiesc facultăți recunoscute la nivel național, studenți premiați și activități de cercetare de impact și de implicare în comunitate.

Locații

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Statele Unite ale Americii

    Întrebări