Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introducere

Când alegeți asistența medicală la Carolina de Sud, învățați de la educatori, clinici și cercetători calificați. Când alegeți asistența medicală la Carolina de Sud, vă alăturați unei echipe de profesioniști îngrijitori, devotați și inovatori. Când alegeți asistența medicală la Carolina de Sud, alegeți să fiți lider.

Peste 10.000 de asistenți medicali au absolvit Colegiul de Asistență Medicală de când a devenit primul program de asistență medicală acreditat la nivel național în 1957. Absolvenții noștri, acum aflați pe tot globul, au contribuit la îmbunătățirea accesibilității și a calității asistenței medicale în întreaga Carolina de Sud, SUA. și în întreaga lume.

Colegiul are grupuri active de studenți, inclusiv Asociația Asistenților Medicali Studenți, Bărbaților în Asistență Medicală, Chi Eta Phi, Sigma Theta Tau International și Asociația Asistenților Negri. Decanul are un consiliu consultativ pentru studenți și absolvenți pentru a promova comunicarea reciprocă între studenți și conducerea colegiului. Cu o populație de studenți în creștere, dimensiunea facultății noastre a crescut la 139 de facultăți cu normă întreagă și parțială, care angajează studenții noștri în domeniile noastre de educație, practică și politici. Toate facultățile noastre cu normă întreagă sunt pregătite pentru doctorat sau înscrise într-un program de doctorat.

Locații

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Statele Unite ale Americii

    Întrebări