Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introducere

Școala de Medicină a University of South Carolina Greenville este o școală de medicină de patru ani situată în centrul Prisma Health – Upstate, cunoscută anterior ca Greenville Health System, cel mai mare furnizor de îngrijire din regiune și susținută de două decenii de parteneriat în furnizarea de servicii medicale complete. educație pentru studenții de la University of South Carolina , cea mai mare universitate publică a statului.

Există un alt tip de școală medicală în nordul statului Carolina de Sud, un loc în care medicii de mâine se antrenează alături de medicii de astăzi și toți membrii echipei de asistență medicală interdisciplinară din prima zi. University of South Carolina Medicină Greenville a University of South Carolina oferă o experiență practică, din lumea reală, care nu este o simplă promisiune pentru viitor, ci un mod de viață.

Școala de medicină a University of South Carolina Greenville este un loc în care studenții învață folosind cele mai noi tehnologii clinice, de informare și simulare și unde dezvoltă abilități de conducere, clinice și interpersonale esențiale pentru furnizarea următoarei generații de îngrijire a sănătății axată pe pacient cu încredere și compasiune.

Locații

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Statele Unite ale Americii

    Programe

    Întrebări