Keystone logo
University of Alabama at Birmingham

University of Alabama at Birmingham

University of Alabama at Birmingham

Introducere

Școala de sănătate publică a University of Alabama at Birmingham (UAB) este una dintre cele mai bune valori educaționale din sud-est. Programul nostru de sănătate publică acreditat CEPH este clasat pe locul 19 la nivel național după US News & World Report.

University of Alabama at Birmingham Școala de sănătate publică din University of Alabama at Birmingham a primit, de asemenea, premiul 2020 pentru profesiile în sănătate pentru educația superioară în diversitate (HEED) de la revista INSIGHT Into Diversity, cea mai veche și mai mare publicație axată pe diversitate din învățământul superior. Factor în școlarizare la prețuri accesibile, burse competitive și costul scăzut al vieții în zona Birmingham și aveți beneficii pe dolar de neegalat de majoritatea universităților de stat și private.

Vom lucra cu dvs. pentru a personaliza un curs de studiu care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Oferim licență în sănătate publică (BS), master în sănătate publică (MPH), master în sănătate publică (MSPH), doctor în sănătate publică (DrPH) și doctor în filosofie (doctorat). MPH / MSPH online, programe coordonate de diplomă și programe de certificat de absolvent sunt, de asemenea, disponibile.

Locații

  • Birmingham

    University Boulevard,1720, 35294, Birmingham

    Întrebări