Keystone logo
The University Of Veterinary Medicine Hannover

The University Of Veterinary Medicine Hannover

The University Of Veterinary Medicine Hannover

Introducere

The University Of Veterinary Medicine Hannover (TiHo) este o instituție de învățământ superior recunoscută la nivel național și internațional, cunoscută pentru excelența sa în științe veterinare și accentul său interdisciplinar. Suntem un lider în cercetare, predare și servicii în medicina veterinară și formăm tineri oameni de știință în toate domeniile științei veterinare. Scopul nostru general este dezvoltarea continuă a științei medicinei veterinare.

TiHo reprezintă competența de lungă durată în domeniul medicinei veterinare. Este o instituție științifică eminentă care leagă știința modernă de tradiția universitară. De la fondarea sa în 1778 ca Roß-Arzney-Schule, și-a păstrat statutul independent până astăzi, asumând astfel o poziție excepțională în Germania. La începutul anului 2003, TiHo a fost transformat într-o fundație universitară - statul Saxonia Inferioară acordând universității o responsabilitate personală mai mare și, prin urmare, mai multă flexibilitate pentru aranjamentele legale.

TiHo a construit șase centre specializate și integrează șase clinici, 19 institute și trei unități speciale. În plus, în Ruthe, la sud de Hanovra și în Bakum lângă Vechta, The University Of Veterinary Medicine Hannover conduce două birouri de teren care formează studenți și desfășoară proiecte de cercetare.

Locații

  • Hanover

    Bünteweg,9, 30559, Hanover

    Întrebări