Keystone logo
The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

Introducere

The University of Texas at Dallas este un centru de cercetare în creștere, cu opt școli și peste 140 de grade academice, inclusiv programe de top în afaceri, inginerie, știință, audiologie și arte și tehnologie. Comunitatea campusului este îmbogățită printr-un angajament față de artă, oportunități de învățare prin servicii și un program de atletism cu noi echipe de e-sport. Studenții UTD, facultatea, personalul și absolvenții continuă să facă față noilor provocări, demonstrând că cometele strălucesc puternic.

Descoperă UT Dallas

Vedeți cum elevii sunt hrăniți și inspirați la UTD

Misiune

The University of Texas at Dallas oferă statului Texas și națiunii educație și cercetare excelentă, inovatoare.

Universitatea se angajează să absolvească cetățeni bine pregătiți a căror educație i-a pregătit pentru vieți răsplătite și cariere productive într-o lume în continuă schimbare; îmbunătățirea continuă a programelor educaționale și de cercetare în arte și științe, inginerie și management; și pentru a sprijini comercializarea capitalului intelectual generat de studenți, personal și facultate.

Viziune și obiective

La UT Dallas, viziunea noastră este să fim una dintre cele mai bune universități publice de cercetare din țară și una dintre cele mai mari universități din lume. Suntem poziționați în mod ideal pentru a atinge acest obiectiv ca lider global în domeniul științelor inovatoare, de înaltă calitate, al afacerilor și al educației și cercetării inginerești.

În calitate de președinte, fiecare decizie pe care o iau este menită să promoveze această viziune și să sprijine misiunea UT Dallas de a produce absolvenți pregătiți pentru viață, muncă și conducere; pentru a avansa programele noastre educaționale și de cercetare; și să transforme ideile în acțiuni care să beneficieze cetățenii din Texas.

Creșterea exponențială a UT Dallas ne-a pus pe o traiectorie pentru a atinge mai multe obiective cheie care ne vor ajuta, de asemenea, să ne îndeplinim viziunea mai mare.

Aspirăm să fim:

  • O universitate publică de cercetare de prim rang, cu centre de excelență concentrate, pregătită să facă față provocărilor unei societăți globale în schimbare rapidă, bazată pe tehnologie.
  • O forță globală în cercetarea și educația inovatoare, transdisciplinare în domeniile emergente ale tehnologiei, științei și învățării.
  • Un lider revoluționar atât în elaborarea, cât și în răspunsul la întrebările cu care se confruntă întreprinderile, factorii de decizie politică și publicul.
  • Un partener sinergic cu industria locală, guvern și organizații culturale, precum și școli, colegii și universități locale de K-12.
  • Una dintre cele mai creative, inovatoare universități din țară și lume.

UT Dallas poate atinge aceste obiective, deoarece suntem o universitate tânără și agilă, situată într-una dintre cele mai mari și mai vibrante zone metropolitane ale națiunii. Studenții și profesorii noștri talentați beneficiază de multe programe inovatoare și sunt înconjurați de companii care au o experiență de colaborare cu Universitatea. De asemenea, suntem susținuți de puterea și reputația sistemului Universității din Texas și ne bucurăm de oportunități de colaborare cu organizațiile noastre surori din apropiere, UT Southwestern Medical Center și UT Arlington.

Această combinație de concentrare, tineret, calitate, locație și colaborare face din UT Dallas un candidat ideal pentru a evolua dintr-o universitate mică, tânără, foarte bună într-o universitate de cercetare de nivel superior, preeminentă la nivel național - un atu pe care zona Dallas este urgent. are nevoie.

Trebuie să răspundem la noi oportunități și provocări fără limitări, să explorăm noi modalități de implicare a comunității noastre și să promovăm aceste obiective, care vor îmbogăți viața pentru noi toți.

„UT Dallas este diferit prin design. Diferențele sunt caracteristicile noastre definitorii. Suntem școala în care „vedetele rock” fac lucruri precum realizarea de filme de animație, construirea de roboți și jocul de șah. Suntem școala în care elevii câștigă în mod regulat la nivel național în dezbatere, proiectare de inginerie și competiție pentru idei de afaceri. Iar UTD este mândra casă a studenților-sportivi de calitate, dintre care mai mulți dintre aceștia au obținut statutul academic american. Din aceste motive și multe altele, studenții aleg UTD în număr tot mai mare. ”

Dr. Richard C. Benson, președinte UT Dallas

Clasamente

Clasamente și realizări

Comisia Carnegie pentru Învățământul Superior a desemnat UT Dallas drept o universitate de doctorat „R1” cu cea mai înaltă activitate de cercetare. Facultatea include un laureat al Premiului Nobel, precum și membri ai Academiei Naționale de Științe și Academiei Naționale de Inginerie.

# 2

# 1

7 ani

Cea mai rapidă creștere a universității publice de doctorat din țară, conform The Chronicle of Higher Education Universitate publică de cea mai bună valoare din Texas pe lista Forbes a celor mai bune colegii din America Desemnat Colegiul Best Value de The Princeton Review

67%

544

1 miliard USD +

Dintre persoanele în vârstă din Dallas, UT, au absolvit fără datorii studențești în 2017, comparativ cu Texas la 45% și media SUA de 35% Învățători de merit național înscriși, inclusiv 172 de boboci în toamna anului 2018 În dezvoltare și în ultimul deceniu s-au adăugat 4 milioane de metri pătrați noi sau renovați

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Richardson

    800 W. Campbell Road, 75080-3021, Richardson

    Întrebări