Keystone logo
The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Introducere

Suntem One University, uniți de pasiunea pentru inovație și munca în echipă pentru a transforma viețile în scopul îmbunătățirii vieții celorlalți prin crearea de soluții pentru o comunitate mai sănătoasă.

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Este un moment interesant pentru a fi la Centrul de Științe pentru Sănătate UNT. Înființată în urmă cu mai bine de 50 de ani ca o mică școală medicală osteopatică, suntem astăzi o universitate înfloritoare cu șase facultăți, cu medici și furnizori de sănătate care reprezintă majoritatea specialităților medicale. Poziția noastră în fruntea inovației în domeniul schimbării rapide a asistenței medicale este unul dintre multele lucruri care ne fac extraordinare.

Cultura noastra

Credem într-o cultură bazată pe valori bazată pe încredere. Mai degrabă decât competiția, valorile noastre creează un mediu de învățare de colaborare, colegialitate și sprijin în timp ce urmărim viziunea noastră comună de a deveni echipa de alegere pentru educație, descoperire și îngrijire a sănătății.

Oportunitățile noastre

Suntem singurul centru de științe ale sănătății din Texas care are aceste șase școli - medicale (DO și MD), profesii din domeniul sănătății, științe biomedicale, sănătate publică și farmacie - într-un singur campus. Această locație centralizată oferă studenților noștri o oportunitate unică de a practica un model interprofesional de îngrijire care îi va distinge în domeniul evoluției rapide a asistenței medicale.

Impactul nostru

Absolvim cel de-al doilea cel mai mare număr de medici de asistență primară (60%) din orice școală medicală din țară, iar programul nostru de medicină rurală recunoscut la nivel național aduce îngrijiri medicale comunităților defavorizate. Alte domenii de forță includ îmbătrânirea și cercetarea Alzheimer și genetica criminalistică.

Locația noastră

Amplasat în inima districtului cultural din Fort Worth, suntem la câțiva pași de muzee de renume mondial, restaurante excelente și locuri vibrante de viață de noapte. Nordul Texasului oferă o viață accesibilă și un sector de sănătate înfloritor, cu o multitudine de oportunități pentru ocuparea forței de muncă viitoare.

Ce facem

Menținem pacienții în centrul eforturilor noastre în educație, cercetare și îngrijire

 • Antrenăm furnizorii de asistență medicală de mâine
 • Din 2002, US News and World Report a numit Colegiul de Medicină Osteopatică din Texas una dintre cele mai bune 50 de școli de îngrijire medicală primară din țară.
 • Absolvim al doilea cel mai mare număr de medici de asistență primară (60%) din orice școală medicală din țară.
 • Medicii și alți profesioniști din domeniul sănătății se antrenează și practică interprofesional - o competență de bază HSC - în beneficiul pacienților și al familiilor acestora în jurul unui model de „îngrijire în echipă”.

Împingem limitele descoperirii

 • Cercetătorii noștri lucrează la un test de sânge pentru a prezice riscul de boală Alzheimer al adulților în vârstă.
 • Analizând modul în care funcționează hormonii în creier, oamenii de știință identifică cum să trateze - și chiar să prevină - boala Alzheimer și anumite tipuri de cancer.
 • Știința nanoparticulelor îi ajută pe cercetătorii noștri să descopere modalități promițătoare de a administra chimioterapie direct unei tumori cu mai puține efecte secundare pentru pacienți.

Ajutăm la îmbolnăvirea persoanelor bolnave și menținem sănătoși oamenii viguroși

 • Clinica noastră mobilă pediatrică oferă îngrijire atât de necesară copiilor din cartierele Fort Worth, care nu sunt deservite.
 • Creăm programe inovatoare pentru prevenirea bolilor și promovarea sănătății, care oferă servicii de îngrijire în mod eficient, eficient și echitabil, reducând în același timp disparitățile de sănătate dintre populații.

Punctele forte ale noastre

Eliminarea disparităților de sănătate

HSC, condus de valoarea sa de bază pentru a servi pe alții în primul rând, se angajează să ofere asistență medicală și să îmbunătățească accesul la toți texanii prin servicii și educație.

 • Am încheiat un parteneriat cu județul Tarrant pentru a extinde accesul la vaccin în comunități istoric slab deservite și greu accesibile.
 • Programele mobile de sănătate ajută familiile care se confruntă cu dificultăți financiare sau accesează asistență medicală de calitate acolo unde se află.
 • Programul nostru Rural Scholars instruiește și pregătește viitorii medici să practice medicina în orașele mici și comunitățile rurale din Texas.
 • Programul Astm 411 ajută familiile și asistentele școlare să înțeleagă mai bine astmul pentru a ajuta la prevenirea atacurilor și incidentelor de astm la școală. Astmul 411 se află în prezent în 11 districte școlare din județul Tarrant.

Decodarea geneticii criminalistice

Aducem închiderea familiilor persoanelor dispărute și folosim dovezi ADN pentru a ajuta oamenii legii

 • Oferim cel mai avansat program de criminalistică din țară, instruind studenții pentru a identifica persoanele dispărute și rămășițele umane folosind tehnologiile ADN.
 • Centrul nostru de identificare umană este cel mai mare contribuitor de profiluri ADN la Sistemul combinat de indicatori ADN FBI (CODIS) și Sistemul național de indicatori ADN (NDIS), care sprijină schimbul și compararea dovezilor medico-legale ADN pentru investigațiile infracțiunilor violente.
 • De asemenea, colaborăm cu Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați, departamentele de poliție și examinatorii medicali din SUA pentru cazurile de persoane dispărute.

Îmbătrânirea și Alzheimer

Ajutăm persoanele în vârstă să își păstreze calitatea vieții și să facă față declinurilor cognitive și funcționale

 • Programul de evaluare și planificare a gerontologiei oferă evaluări geriatrice cuprinzătoare pentru adulții vârstnici cu afecțiuni medicale complexe, tulburări cognitive și scăderi funcționale.
 • Programul SAGE (Seniori care asistă în educația geriatrică) echipează pacienți geriatrici care servesc drept mentori pentru studenți - medic, asistent medic, kinetoterapie și farmacie - pentru a asigura îngrijire plină de compasiune, centrată pe pacient.
 • Divizia noastră de geriatrie oferă seniorilor din nordul Texasului un continuu de îngrijire oriunde locuiesc și oferă, de asemenea, îngrijire de îngrijire și paliativă.

Educație interprofesională

Suntem lideri în formarea bazată pe echipe, care pune pacientul pe primul loc

 • Acesta este viitorul asistenței medicale în Statele Unite și conducem calea în formarea bazată pe echipe, care pune pacientul în centrul deciziilor de îngrijire, controlând în același timp costurile și reducând erorile medicale.
 • Cea mai nouă școală a UNTHSC, UNT System College of Pharmacy, pune în evidență rolul din ce în ce mai important al farmacistului în echipele de îngrijire a sănătății bazate pe pacienți.
 • Programele noastre interprofesionale abordează cooperarea pe tot spectrul de îngrijire, de la programe de sănătate și nutriție la tratamentul și managementul bolilor cronice.

Caracteristici Campus

Studenții noștri se bucură de viața vibrantă în campus, incluzând peste 30 de organizații studențești și o mare varietate de activități de servicii, recreative și de dezvoltare profesională. Biblioteca de ultimă generație Gibson D. Lewis oferă acces în întreaga lume la aproape 25.000 de reviste și baze de date electronice, precum și la multe alte instrumente de învățare digitală.

Despre Fort Worth

Totul în Texas este mare, iar Fort Worth nu face excepție. Fiind unul dintre cele mai mari orașe din Texas, găzduiește American Airlines și trei companii Berkshire Hathaway. Piața Dallas/Fort Worth este, de fapt, a șasea cea mai mare economie din SUA și a 18-a ca mărime din lume.

Dar motivul pentru care peste 775.000 de oameni numesc Fort Worth acasă este într-adevăr din cauza sentimentului său prietenos, de oraș natal. Votat de cititorii lui Conde Nast Traveler drept unul dintre cele mai prietenoase orașe din America, Fort Worth a fost, de asemenea, desemnat ca una dintre „Cele mai locuibile comunități ale Americii”, unul dintre cele 10 orașe mari numite astfel.

Fort Worth are peste 10.000 de acri de parcuri, sute de kilometri de trasee și devine rapid unul dintre orașele cele mai prietenoase cu bicicleta din țară. HSC sponsorizează chiar și una dintre numeroasele stații de partajare a bicicletelor din Fort Worth chiar în campus.

HSC este amplasat în districtul cultural din Fort Worth, unde se află trei muzee de renume mondial într-un cadru asemănător unui parc: Muzeul Amon Carter; Muzeul de Artă Kimbell cu noul Renzo Piano Pavilion; și Muzeul de Artă Modernă din Fort Worth.

În apropiere se află Muzeul de Știință și Istorie Fort Worth și Muzeul Național Cowgirl și Hall of Fame (da, orașul este mândru de moștenirea sa vestică, iar Districtul Istoric Național Stockyards se laudă chiar și cu singura colectie de vite de două ori pe zi din lume).

De asemenea, lângă campus se află și West Seventh Street District, cu magazine, restaurante, viață de noapte și reședințe, toate într-un cadru urban prietenos cu pietonii.

În centrul orașului, Nancy Lee and Perry R. Bass Performance Hall găzduiește companiile profesionale de simfonie, teatru, operă și balet ale orașului, precum și prestigiosul concurs internațional de pian Van Cliburn.

Și într-o plimbare de 20 de minute, veți găsi Aeroportul Internațional Dallas/Fort Worth, Texas Motor Speedway, baseballul Texas Rangers și fotbalul Dallas Cowboys la AT&T Stadium.

Am fi de acord că totul în Texas este mare, dar nu putem să nu credem că totul în Fort Worth este mai bun.

  Cerinte pentru viza

  Cerințe pentru viza J-1

  Cerințe de finanțare

  Este necesară dovada sprijinului financiar. Finanțarea poate proveni de la UNTHSC, guvernul vizitatorului de schimb, fonduri personale sau o combinație a acestor surse. Dovada sprijinului financiar trebuie atașată la Formularul de solicitare DS-2019 atunci când este transmisă de departament.

  Cerințele financiare sunt următoarele:

  • 1.300 USD/lună pentru bursier
  • 420 USD/lună pentru soțul J-2
  • 420 USD/lună per copil J-2

  Cerința de asigurare

  Vizitatorii J-1 Exchange sunt obligați de către Departamentul de Stat să dețină o acoperire de asigurare suficientă pe toată durata programului lor.

  În vigoare din 15 mai 2015, cerințele sunt următoarele:

  • Acoperire medicală majoră: 100.000 USD per accident/boală
  • Deductibilitatea nu poate depăși: 500 USD
  • Evacuare medicală: 50.000 USD
  • Repatrierea rămășițelor: 25.000 USD

  Programele de absolvire online nu sponsorizează vizele F-1 pentru studenții internaționali. Studenții internaționali pot urma toate cursurile didactice online și pot participa la formarea la fața locului (cercetare capstone sau practică de stagiu), fie în afara SUA, fie în SUA, în condiții corespunzătoare, cu o viză J-1 sau B-1.

  Burse și finanțare

  Când se acordă ajutor financiar, UNTHSC trebuie să ia în considerare atât costul de prezență, cât și contribuția așteptată a familiei (EFC). EFC este suma de asistență pe care guvernul federal se așteaptă ca dumneavoastră și familia dumneavoastră să o contribuiți la educația dumneavoastră în timpul unui an universitar.

  Vara 2021, toamna 2021 Primăvara 2022 – (anul universitar 2021-2022)

  Studenții care sunt cetățeni americani sau rezidenți permanenți ai SUA pot aplica pentru ajutor federal folosind aplicația FAFSA. Studenții internaționali care sunt și rezidenți din Texas pot fi eligibili pentru finanțare prin granturi prin aplicația TASFAA. Examinați mai jos cerințele de eligibilitate pentru ajutor financiar pentru ambele.

  Cerinte de eligibilitate

  Pentru a fi eligibil pentru a primi asistență federală bazată pe nevoi și fără nevoie, un student trebuie să:

  1. Fiți cetățean american, cetățean american sau rezident permanent al SUA sau locuiți în Statele Unite în alte scopuri decât cele temporare (poate fi necesare documente justificative pentru a verifica statutul de rezidență sau cetățenie).
  2. Fii acceptat de UNTHSC și înscris la cursurile obligatorii într-un program de căutare a diplomelor.
  3. Menține progresul academic satisfăcător al ajutorului financiar (SAP) în programul lor de studiu.
  4. Să nu fii în nerambursare a niciunui împrumut și să nu datorezi o rambursare a unui Grant Federal Pell, FSEOG sau Grant de stat.
  5. Demonstrați nevoia financiară.

  Studenții nu se califică pentru ajutor financiar federal pentru programul de certificat.

  Ajutorul financiar (împrumuturile) nu este disponibil pentru studenții absolvenți. Împrumuturile private/alternative pot fi discutate cu Biroul de Ajutor Financiar .

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Fort Worth

   Fort Worth, Statele Unite ale Americii

  Programe

  Întrebări