Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The King's University

The King's University

The King's University

Introducere

Universitatea regelui (TKU) este un împuternicit-Spirit universitar acreditat, evanghelică cu campusuri ramură și site-uri de predare în mai multe orașe din SUA. TKU oferă studenților o experiență completă de învățământ prin combinarea învățământului superior cu experiența practică din cadrul ministerului bisericilor locale dinamice. Această experiență educațională completă pregătește și echipează studenții pentru a servi în biserica locală, pe piață și din întreaga lume.

Dr. Jack Hayford, Fondator si cancelar al Universitatii Kings, si pastorul Robert Morris, fondator Pastor Senior Gateway Church, au cultivat un parteneriat unic, în care Dr. Hayford servește ca un bătrân apostolic al Bisericii Gateway, iar pastorul Robert servește în prezent în calitate de președinte al Consiliului de Administrație pentru Universitatea Kings. Dr. Hayford și pastorul Robert împărtășesc valoarea de excelență și profesionalism în viziunea lor de a instrui bărbați și femei, pentru lucrarea Împărăției oriunde Dumnezeu le dă influență. Această viziune împărtășită a dus la crearea unui campus TKU la Gateway Church.

Cu mai mult de 700 de studenți la nivel, și 270 de studenți de la campusul Southlake în DFW, mediu dinamic de învățare TKU și comunitate împuternicit-Spirit permite studenților săi să învețe, să dezvolte abilități și talente, și să crească în relațiile cu colegii studenți, profesori și cu Lordul.

Locații

  • Southlake

    2121 E. Southlake Blvd Southlake, TX 76092, , Southlake

Întrebări