Keystone logo

The Hebrew University of Jerusalem

A logo

Introducere

Îndrăznește să descoperi - HUJI Digital Open Day

Alăturați-vă Zilei noastre porți deschise digitale pentru programele postuniversitare și postuniversitare și descoperiți cum combinăm excelența cu o viață studențească bogată.

Înregistrează-te aici >> https://bit.ly/3nzLnpg

HUJI - Impact internațional

Producând excelență de neegalat în cercetare, predare și studiu, savanții de renume mondial ai Universității Ebraice au realizat progrese extraordinare în discipline, de la agricultură la cercetarea creierului, de la economie la educație și multe altele. Aceste realizări se reflectă în numărul impresionant de subvenții de cercetare competitive obținute de facultatea sa, precum și prin înregistrarea unui număr disproporționat de mare de brevete internaționale.

Articole și studii ale cărturarilor universitari apar frecvent în reviste științifice și academice de prestigiu, iar cercetările lor le-au adus premii remarcabile în Israel și în străinătate. Până în prezent, facultatea și absolvenții au câștigat șapte premii Nobel, o medalie Fields (echivalentul premiului Nobel pentru matematică), un premiu internațional Canada Gairdner în științe biomedicale și 14 premii Wolf.

Universitatea Ebraică este deosebit de mândră de compania sa de transfer de tehnologie „Startup Nation”, Yissum , care se clasează printre cele mai productive și de succes cadre de incubatoare din lume:

 • De la fondarea sa în 1964, Yissum a licențiat peste 530 de tehnologii
 • Înregistrează peste 50 de brevete noi în fiecare an
 • Yissum generează venituri de 2 miliarde de dolari anual

HUJI oferă o selecție cuprinzătoare de semestru, un an, licență, masterat și doctorat, precum și burse postdoc, stagii și programe pe termen scurt. Facultatea de predare este formată din experți de renume mondial în domeniile lor, dintre care mulți au câștigat premii și premii importante.

Cercetări inovatoare

De când a fost înființată acum mai bine de 100 de ani, Universitatea Ebraică a fost la conducerea cercetărilor de pionierat atât în Științele Sociale, cât și în Științele Naturii. De fapt, primul său Consiliu de Guvernatori nu îi includea pe nimeni altul decât Albert Einstein și Sigmund Freud; și nu mai puțin de opt premii Nobel și multe alte premii importante au emanat din sălile sale.

Astăzi, universitatea rămâne ferm angajată în rolul său de lider în cercetarea multidisciplinară și se află în fruntea inovației de vârf și a antreprenoriatului într-o gamă largă de domenii. Huji are peste 100 de centre de cercetare, cu 3.800 de proiecte de cercetare sunt în derulare la un moment dat.

După cum se potrivește unei instituții de cercetare distinse, cu legături strânse cu comunitatea internațională de cercetare, Universitatea Ebraică reunește cercetători de top din întreaga lume. O treime din toți candidații la doctorat din Israel sunt înscriși la Universitatea Ebraică și un sfert din toți colegii internaționali postdoc în Israel sunt afiliați la Universitate. Este, de asemenea, un vârf de lance în obținerea de granturi de cercetare de la Consiliul European pentru Cercetare (ERC).

Autoritatea pentru Cercetare și Dezvoltare a Universității Ebraice încurajează și promovează toate activitățile de cercetare din campus și oferă sprijin continuu proiectelor de cercetare. Până în prezent, peste 10.000 de brevete au fost înregistrate de cercetătorii afiliați HUJI. Universitatea încurajează și facilitează transferul de tehnologie și susține comercializarea cu succes a inovațiilor. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că universitatea a jucat un rol atât de important în dezvoltarea celebrului ecosistem inițial din Israel.

Comunitate internațională vibrantă

Peste 2.000 de studenți din 90 de țări studiază în Ierusalim în fiecare an și profită de numeroasele oportunități de studiu pe termen scurt oferite de Școala Internațională Rothberg din HUJI. Acestea includ un semestru de studii în străinătate și programe de schimb de studenți, cursuri de ebraică ulpan și diferite stagii. Studenții afiliați la Rothberg fac parte dintr-o comunitate internațională plină de viață, care se bucură de programe academice stimulatoare, alături de o experiență personală fascinantă.

Studenții noștri se scufundă în studiile lor și, de asemenea, savurează posibilitatea de a experimenta unul dintre cele mai fascinante orașe din lume. Ierusalimul este plin de istorie, cultură și religie, dar este, de asemenea, o frumoasă capitală modernă, cu o populație diversă și o viață de noapte vibrantă. Universitatea își ajută studenții internaționali să profite la maximum de această experiență unică, organizând o multitudine de activități sociale și culturale, precum și excursii de neuitat în tot Israelul.

De ce să studiezi la Universitatea Ebraică?

 • Clasat pe locul 1 în excelență în Israel și printre primele 100 de universități din întreaga lume
 • Opt câștigători ai Premiului Nobel în ultimii ani sunt absolvenți ai HU sau cercetători
 • Cercetătorii HU au câștigat numeroase premii de prestigiu
 • Sunt oferite peste 150 de domenii de studiu , inclusiv multe programe interdisciplinare
 • Inovare și creativitate în predare și cercetare (calcul neuronal, cunoaștere, biologie computațională, studiu al raționalității)
 • Patru campusuri găzduiesc studenți din întreaga lume
 • Servicii pentru elevi de nivel superior, inclusiv facilități sportive de ultimă generație și locuințe pentru studenți în toate campusurile
 • Vedere panoramică incredibilă a orașului Ierusalim, vechi de 3000 de ani, de la ferestrele clasei.

Clasamente

Locații

 • Mt. Scopus 9190501 Jerusalem, , Jerusalem

 • Rehovot

Întrebări