Keystone logo
The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

Introducere

O școală de asistență medicală de top care oferă cu mândrie programe educaționale inovatoare susținute de cele mai noi tehnologii de îngrijire a sănătății.

Plan strategic

2018-2021

Planul strategic pentru asistență medicală GW 2018-2021 Strategia este un cuvânt pe care îl auzim prea des de la organizații. Este folosit atât de des încât pare să-și piardă sensul. Îl vedeți postat în sălile de consiliu, pe semnăturile prin e-mail și în reclame. Este un cuvânt care ne provoacă să vedem trecutul astăzi și să ne întrebăm „ce-ar fi dacă” pentru a întrezări un viitor de posibilități. Ce se întâmplă dacă absolvenții noștri vor continua să conducă o nouă generație de furnizori? Ce se întâmplă dacă suntem capabili să cultivăm următoarea inovație în furnizarea asistenței medicale sau să inspirăm un avocat al sănătății să ia măsuri? Ce se întâmplă dacă ultima persoană care ține mâna unui pacient este o asistentă medicală GW?

Ca practicanți și oameni de știință, știm că pentru a înțelege orice trebuie mai întâi să-i determinăm natura. Ne-am provocat să dezvoltăm un plan care să reflecte punctele noastre forte, precum și principiile profesiei de asistent medical, ale universității și ale omonimului nostru. Prin retrageri, ateliere și perioade deschise de feedback, membrii comunității noastre și-au făcut auzit vocea.

Ca universitate situată în capitala națiunii noastre, ne-am dat seama că avem responsabilitatea de a ne valorifica expertiza și locația pentru a îmbunătăți sănătatea tuturor oamenilor.

Am stabilit un curs ambițios, dar realizabil, pentru a modela viitoarele asistențe medicale și rolul nostru în aceasta. În cele din urmă, cuvintele sunt lipsite de sens fără executare. Sunt multe lucruri pe care ne propunem să le realizăm în următorii trei ani, dar suntem împreună în acest sens.

Pamela R. Jeffries, Ph.D., RN, FAAN, ANEF, FSSH

Decan și profesor de asistență medicală

Locații

  • I Street Northwest,2121, 20052, Washington

Întrebări