Keystone logo
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy Doctor în farmacie (PharmD)
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Doctor în farmacie (PharmD)

Kingsville, Statele Unite ale Americii

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Curriculum-ul Doctor of Pharmacy (PharmD) de la Colegiul de Farmacie Texas A&M Irma Lerma Rangel pregătește studenți farmaciști profesioniști pentru a intra în profesia de farmacie cu cunoștințele, abilitățile și experiența așteptată de la profesioniștii din domeniul sănătății cu înaltă pregătire. Am absolvit farmacia noastră de patru ani de practică a programului într-o gamă largă de setări clinice și comunitare din Texas și din întreaga țară. Curriculumul nostru pregătește elevii să aibă succes, indiferent de contextul în care aleg să practice (de exemplu, farmacie de spital).

În acest scop, este furnizat conținut orientat către facultate pentru dezvoltarea curriculumului în științele biomedicale, științele farmaceutice, științele sociale / comportamentale / administrative și științele clinice. Curriculum-ul este secvențiat și integrat cu un amestec planificat de metode de predare și învățare. Toate competențele profesionale ale absolvenților sunt evaluate sistematic prin metode directe și indirecte și administrate de facultățile colegiului și de farmaciștii profesioniști afiliați. Realizarea rezultatelor dorite ale învățării elevilor este evaluată folosind evaluări formative și sumative pentru a confirma proiectarea curriculară. Scopul principal al programului este de a oferi o educație cuprinzătoare în farmacie într-un mediu stimulant, care pregătește studenții pentru practica în farmacie ca profesioniști competenți, îngrijitori și etici dedicați furnizării de îngrijiri farmaceutice optime.

O treime din clasele dvs., inclusiv tot al patrulea an, vor fi cheltuite la instruire în clinici și spitale. Educația Experiențială vă scoate din clasă și în condiții reale. Preceptorii noștri, profesori care predau și mentorează în medii clinice, oferă o experiență valoroasă în farmacie la locul de muncă.

Rotațiile oferă expunere la o varietate de setări clinice și permit studenților să lucreze alături de alte profesii din domeniul sănătății. Studenții completează șase rotații în locații, inclusiv Houston, Bryan / College Station, Corpus Christi, Valea Rio Grande, Round Rock și Temple. Aceasta este mai mult decât o simplă experiență educațională; preceptorii și site-urile de rotație pot ajuta la oferirea de oportunități de rețea și de carieră după absolvire.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Certificat online în studii clinice: Dispozitiv medical și dezvoltare de medicamente
    • USA Online, Statele Unite ale Americii
  • MS în Știința Reglementării
    • Los Angeles, Statele Unite ale Americii
  • MS în managementul dezvoltării medicamentelor
    • Los Angeles, Statele Unite ale Americii