Keystone logo
Texas A&M Kingsville Tehnician de sănătate mintală Curs asociat
Texas A&M Kingsville

Tehnician de sănătate mintală Curs asociat

Kingsville, Statele Unite ale Americii

6 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Tehnician de sănătate mintală Prezentare generală

Acest curs de tehnician în sănătate mintală oferă un fundal solid în domeniul sănătății mintale, astfel încât să puteți lucra confortabil cu clienții care prezintă atât comportamente eficiente, cât și inadaptate. Asistentele medicale, managerii de caz, tehnicienii psihiatrici, furnizorii de îngrijire directă și alți profesioniști din domeniul sănătății își vor spori gradul de conștientizare și înțelegere a unei viziuni holistice a îngrijirii sănătății mintale cu acest program cuprinzător de formare online.

Se explorează o varietate de terapii și tratamente pentru a ajuta la rezolvarea problemelor psihologice sau psihosociale, cum ar fi condițiile de consum de substanțe, bolile medicale, întârzierile și dizabilitățile de dezvoltare și factorii de stres social, cum ar fi sărăcia, violența domestică și lipsa de adăpost.

Profesionist de sprijin direct Prezentare generală

Persoanele cu dizabilități intelectuale și de dezvoltare au existat în toate culturile de-a lungul istoriei. Cu toate acestea, abia de la mijlocul secolului al XIX-lea oamenii au început să folosească termeni pentru a descrie și clasifica aceste persoane.

Profesioniștii de asistență directă oferă îngrijire persoanelor cu dizabilități intelectuale și de dezvoltare într-o varietate de medii. Cursul nostru examinează numeroasele componente ale dezvoltării umane de-a lungul vieții, etiologiile, diversele afecțiuni și aspectele de sprijin și intervenție pe care le poate oferi un profesionist de sprijin direct.

Educație și certificări naționale

Studenții trebuie să aibă sau să urmeze o diplomă de liceu sau GED.

Există un examen de certificare națională disponibil pentru studenții care finalizează cu succes acest program:

  • Examenul de certificare pentru tehnician în sănătate mintală al Asociației Americane de Certificare Medicală (AMCA)

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări