Keystone logo
Swedish Institute College of Health Sciences Certificat în facturare și codificare medicală
Swedish Institute College of Health Sciences

Certificat în facturare și codificare medicală

New York, Statele Unite ale Americii

9 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Amestecat

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Furnizarea de asistență medicală de calitate implică mai mult decât îngrijirea față în față a pacientului. Angajații de facturare și codificare medicală se ocupă de operațiunile din culise care sunt vitale pentru succesul cabinetelor medicale. Programul de facturare și codificare medicală al Institutului Suedez oferă studenților o înțelegere a fundamentelor și abilităților necesare pentru angajarea la nivel de intrare în birourile de facturare și administrația medicală.

Absolvenții programului de facturare și codificare medicală primesc un certificat pe care Consiliul de regenți al statului New York l-a autorizat și este eligibil să se înscrie în programul nostru de asistență clinică și medicală în cazul în care decid să își continue educația pentru a include expunerea la abilități de îngrijire clinică.

Programul nostru de facturare și codificare medicală este disponibil într-o secvență de curs de 48 de trimestre și poate fi finalizat în 9, 12 sau 15 luni. Oferim cursuri de facturare și codificare medicală atât de zi, cât și de seară, pentru a se potrivi programului dvs. încărcat.

Programul de facturare și codificare medicală vă va pregăti să gestionați responsabilitățile asociate cu asigurările medicale, codificarea, procesarea și procedurile administrative medicale și să îndepliniți cerințele de reglementare ale sistemului de asistență medicală. Veți dobândi o cunoaștere aprofundată a manualelor ICD-9-CM / ICD-10-CM, a codurilor V, a codurilor E și a ghidurilor CPT manuale și de codificare. De asemenea, vă oferim materiale de curs pentru a vă pregăti pentru examenul de certificare al Asociației Naționale a Carierei în Sănătate (NHA), certificat de facturare și codificare specializată (CBCS).

Factorii și programatorii medicali procesează facturarea și reclamațiile de asigurare și organizează și gestionează datele privind informațiile de sănătate pentru a se asigura că informațiile își mențin calitatea, acuratețea, accesibilitatea și securitatea atât în fișierele de hârtie, cât și în sistemele electronice. După finalizarea cu succes a instruirii privind facturarea și codificarea medicală, veți putea:

Utilizați dosare medicale electronice, păstrând în același timp confidențialitatea și securitatea informațiilor despre pacienți;

Finalizați sarcini precum programarea biroului, facturarea medicală și gestionarea înregistrărilor;

Efectuați diagnosticarea și codificarea procedurilor și demonstrați procedurile de rutină și specializate utilizate în facturare și procesarea asigurărilor în diferite setări de asistență medicală.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • MS în calitatea tehnologiei medicale
    • Plymouth, Statele Unite ale Americii
  • Şcoala MedTec
    • Milan, Italia
  • Licențiat în informatică și managementul informațiilor despre sănătate
    • Evansville, Statele Unite ale Americii