Keystone logo
Swansea University MSc în fizica radiațiilor medicale
Swansea University

MSc în fizica radiațiilor medicale

Swansea, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 20.050 / per year *

În campus

* Studenți din Marea Britanie / UE: 6.750 GBP cu normă întreagă; 3.400 GBP / an pentru 2 ani cu jumătate de normă; 2.250 GBP / an pentru 3 ani cu jumătate de normă. Studenți internaționali: 20.050 GBP cu normă întreagă; 10.100 GBP / an pentru 2 ani cu jumăt

Introducere

Dacă sunteți student la inginerie sau științe fizice, gradul nostru de fizică în radioterapie medicală de la MSc vă va oferi cunoștințele teoretice necesare și înțelegerea aspectelor fundamentale ale utilizării radiației în medicină, pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră.

Veți obține practică clinică prin instrucțiuni practice, cu echipamente utilizate în mod obișnuit în mediul spitalicesc, inclusiv dotări RMN și CT de ultimă generație și acceleratoare liniare medicale, care vă vor pregăti pentru cercetare sau pregătire clinică în acest mod rapid. schimbarea câmpului. Veți obține, de asemenea, studii în modelarea pe calculator, metodologia de cercetare și dimensiunile etice asociate cercetării medicale.

Acest grad este pregătirea ideală pentru cercetarea postuniversitară în tehnologia fizicii medicale și este, de asemenea, o Pathway spre înregistrarea de stat ca om de știință clinică.

Cursul dvs. este acreditat de Institutul de Fizică și Inginerie în Medicină (IPEM). IPEM este organismul profesionist care lucrează cu științe fizice, inginerie și profesioniști clinici din mediul academic, servicii medicale și industrie din Marea Britanie și sprijină oamenii de știință și tehnologii clinici în practica lor prin furnizarea și evaluarea educației și formării.

De ce fizica radiațiilor medicale la Swansea University ?

 • Primul loc în Marea Britanie pentru mediu de cercetare al doilea în Marea Britanie pentru calitatea cercetării - cadru de cercetare (Framework Excellence Framework 2014).
 • Studenții postuniversitari au acces la facilități în clădirea Institutului de Științe ale Vieții, în valoare de 100 de milioane de lire sterline.
 • Ce Uni? Student Choice Award 2017 Câștigător - postuniversitar.
 • Este disponibilă plasarea studenților.
 • Legături strânse cu organizațiile industriale.
 • Vizite pe site disponibile.
 • Boxe invitate clinice.
 • Proiecte de cercetare cu trusturi de sănătate de conducere.

Experiența dumneavoastră în fizică cu radiații medicale

Din momentul în care ajungeți la Școala Medicală, personalul nostru de specialitate vă va ajuta să vă planificați și să vă pregătiți pentru viitorul dvs. prin identificarea și dezvoltarea abilităților care vă vor permite să profitați la maxim de gradul dvs. de studii postuniversitare și să vă îmbunătățiți opțiunile de carieră.

În imediata apropiere a Swansea University de două dintre cele mai mari Trusturi NHS din Marea Britanie în afara Londrei, precum și Velindre NHS Trust (un centru puternic academic de tratament pentru cancer), vă oferă posibilitatea de cercetare colaborativă prin intermediul studiilor de studii.

Cursul tău se bazează pe parteneriate de cercetare de mare succes între Școala Medicală și Abertawe Bro Morgannwg University (ABMU) Health Board, inclusiv Institutul de Științe ale Vieții și Centrul pentru inițiative NanoHealth, și lucrări în curs de modelare a radioterapiei bazate pe Monte Carlo și dezvoltarea dozimetrului, compoziția corporală, caracterizarea țesuturilor și moduri noi de detectare a bolii cu dotări de ultimă generație CT și RMN.

Oportunități de angajare în fizică medicală cu radiații

Ne propunem să vă oferim cunoștințe sporite și înțelegere a fizicii radiațiilor medicale, precum și abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă aplica învățarea în practica profesională.

Ca atare, acest master vă va oferi o cunoaștere aprofundată a domeniului pentru a vă potența potențialele de progres în carieră.

Cariere și angajabilitate

Swansea Employability Academy (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să vă construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

 • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră.
 • Sfaturi și îndrumări individuale din partea consilierilor calificați profesional.
 • Ajutor cu găsirea de locuri de muncă, stagii, stagii de muncă și oportunități de voluntariat.
 • Acces la resurse informaționale pe o gamă largă de subiecte legate de managementul carierei.
 • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University fost desemnată Universitatea Anului la Whatuni Student Choice Awards 2019 pentru a doua oară în cinci ani. Pe lângă faptul că a fost încoronată Universitatea Anului, Swansea University ocupat primul loc în categoria Internațională și s-a clasat pe primele trei în categoriile Postuniversitar și Curs și Lector. Premiile Whatuni Student Choice Awards sunt votate în totalitate de către studenți, cu peste 41.000 de recenzii și comentarii trimise de la peste 160 de instituții din Marea Britanie.

În prestigiosul Ghid al Universității Guardian 2021, suntem pe locul 24 în Marea Britanie și am câștigat titlul de Universitatea Galeză a Anului pentru a doua oară în trei ani, consolidându-ne poziția de lider al instituției de învățământ superior din Țara Galilor.

Ne așezăm studenții în centrul tuturor. Drept urmare, am obținut un rating de aur, cel mai înalt rating posibil, în cadrul cadrului național de excelență în predare și rezultate studențești (TEF) și suntem pe locul 6 în Marea Britanie pentru satisfacția studenților în cadrul sondajului studențesc național pentru 2020.

Uimitoarele noastre campusuri de pe malul mării ne fac o locație de dorit pentru studenți și personalul din întreaga lume, iar comunitatea noastră multiculturală oferă o perspectivă globală, permițând celor care ne alătură să dezvolte abilități și cunoștințe care să le bazeze pe cariere de succes și îmbogățitoare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări