Keystone logo
Swansea University Master în Dezvoltare și Joc Terapeutic
Swansea University

Master în Dezvoltare și Joc Terapeutic

Swansea, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.650 / per year *

În campus

* Studenți din Marea Britanie / UE: 7.400 GBP cu normă întreagă; 3.700 GBP / an pentru 2 ani cu jumătate de normă; 2.450 GBP / an pentru 3 ani cu jumătate de normă. Studenți internaționali: 15.650 GBP cu normă întreagă; 7.900 GBP / an pentru 2 ani cu jumăta

Introducere

Obțineți o înțelegere avansată a modului în care copiii învață și se dezvoltă prin joacă cu Masterul nostru în Dezvoltare și Joc Terapeutic.

Veți explora practica bazată pe dovezi, în joc, într-o serie de contexte profesionale, combinând teoria aprofundată cu experiența în munca de teren.

Aceasta include modul în care mediul și interacțiunile sociale susțin repertoriul în creștere al competențelor de joc, cu un accent deosebit pe valoarea inerentă a experiențelor de joacă regizate de sine.

De-a lungul studiilor, veți perfecționa cercetările critice și abilitățile analitice evaluate de angajatori și veți dezvolta tehnici profesionale de reflectare.

De ce jocul de dezvoltare și terapeutic la Swansea?

Bazat pe Colegiul nostru de Științe ale Sănătății și a Sănătății, veți beneficia de un mediu divers de predare și cercetare, cu multe oportunități de a face conexiuni între discipline.

Conform celui mai recent cadru de excelență în cercetare în perioada 2014-2021, peste 75% din cercetările efectuate la colegiu au fost de calitate internațională sau de lider mondial.

Avem legături puternice cu o serie de rețele de cercetare și departamente similare din universități din Europa și din întreaga lume, astfel încât învățarea dvs. este informată de cele mai recente dezvoltări de politici și practici.

Experiența dvs. de dezvoltare și terapeutică

Personalul nostru academic activează într-o gamă largă de domenii de cercetare, oferind un mix inegalabil de excelență academică și expertiză actuală în politică și practică.

Vă veți alătura unei universități care este pe primul loc în Marea Britanie pentru satisfacția studenților postuniversitari (What Uni 2017).

Cariere de dezvoltare și terapeutice

Calificarea dvs. postuniversitară în domeniul dezvoltării și jocului terapeutic deschide o serie de oportunități de carieră în sectoare, inclusiv:

 • Educaţie
 • Ajutor internațional
 • Consiliere și îngrijire pastorală
 • Munca sociala
 • Sănătate
 • Playwork
 • Echipele de violență în familie
 • Serviciul închisorii

Cerințe de intrare

 • Pentru a aplica pentru acest curs, veți avea nevoie de minimum o a doua clasă de onoare în Marea Britanie (2.2) sau mai mare într-o disciplină conexă.
 • De asemenea, întâmpinăm aplicații non-absolvent dacă aveți experiență relevantă de muncă. (Vă rugăm să trimiteți un e-mail managerului de program pentru sfaturi individuale).
 • Vi se poate solicita să participați la un interviu și veți avea nevoie de o verificare a serviciilor de dezvăluire și restricționare (DBS) (cunoscută anterior ca Biroul de cazier judiciar sau CRB, verificare)

Solicitanții internaționali

Cerințele de limbă engleză reprezintă un scor IELTS minim de 6,5 cu un minim de 6,0 în toate domeniile sau un echivalent aprobat de Universitate, înainte de începerea finalizării programului a unui DBS Check sau a unui echivalent aprobat al Universității.

Cariere și angajabilitate

Cariere și Angajament Academia de Angajare Swansea (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

 • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră.
 • Sfaturi și îndrumări individuale din partea consilierilor calificați profesional.
 • Ajutor cu găsirea de locuri de muncă, stagii, stagii de muncă și oportunități de voluntariat.
 • Acces la resurse informaționale pe o gamă largă de subiecte legate de managementul carierei.
 • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University fost desemnată Universitatea Anului la Whatuni Student Choice Awards 2019 pentru a doua oară în cinci ani. Pe lângă faptul că a fost încoronată Universitatea Anului, Swansea University ocupat primul loc în categoria Internațională și s-a clasat pe primele trei în categoriile Postuniversitar și Curs și Lector. Premiile Whatuni Student Choice Awards sunt votate în totalitate de către studenți, cu peste 41.000 de recenzii și comentarii trimise de la peste 160 de instituții din Marea Britanie.

În prestigiosul Ghid al Universității Guardian 2021, suntem pe locul 24 în Marea Britanie și am câștigat titlul de Universitatea Galeză a Anului pentru a doua oară în trei ani, consolidându-ne poziția de lider al instituției de învățământ superior din Țara Galilor.

Ne așezăm studenții în centrul tuturor. Drept urmare, am obținut un rating de aur, cel mai înalt rating posibil, în cadrul cadrului național de excelență în predare și rezultate studențești (TEF) și suntem pe locul 6 în Marea Britanie pentru satisfacția studenților în cadrul sondajului studențesc național pentru 2020.

Uimitoarele noastre campusuri de pe malul mării ne fac o locație de dorit pentru studenți și personalul din întreaga lume, iar comunitatea noastră multiculturală oferă o perspectivă globală, permițând celor care ne alătură să dezvolte abilități și cunoștințe care să le bazeze pe cariere de succes și îmbogățitoare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări