Keystone logo
SUNY Upstate Medical University

SUNY Upstate Medical University

SUNY Upstate Medical University

Introducere

SUNY Upstate Medical University din Syracuse, NY, este singurul centru medical academic din centrul New York-ului. Este, de asemenea, cel mai mare angajator din regiune, cu 9.460 de angajați. Afiliată cu Universitatea de Stat din New York, misiunea Upstate este de a îmbunătăți sănătatea comunității prin educație, cercetare biomedicală și asistență medicală.

Cele patru colegii ale acesteia ancorează misiunea educațională a Universității Medicale din nordul statului - medicină, asistență medicală, profesii în domeniul sănătății și studii postuniversitare (științe biomedicale).

În calitate de întreprindere de cercetare biomedicală, Upstate se concentrează pe cele mai răspândite boli umane, inclusiv cancerul, diabetul, bolile de inimă, tulburările sistemului nervos, vederea și bolile infecțioase. Căutarea tratamentelor și a tratamentelor se bazează pe expertiza în biologie structurală, moleculară și a sistemelor. Upstate oferă, de asemenea, multe studii clinice pentru pacienți.

Oferim zeci de servicii de îngrijire a sănătății unice regiunii noastre prin Spitalul Universitar Upstate, Spitalul Universitar Upstate din Campusul Comunitar și clinicile noastre ambulatorii. Găzduim, de asemenea, Spitalul de Copii din Golstano pentru a deservi regiunea.

Misiunea SUNY Upstate Medical University este de a îmbunătăți sănătatea comunităților pe care le deservim prin educație, cercetare biomedicală și îngrijirea pacienților. Tot ceea ce facem la Upstate - predarea studenților, descoperirea de noi cunoștințe prin cercetare și îngrijirea pacienților - se face pentru a atinge acest obiectiv.

Locații

  • East Adams Street,750, 13210, Syracuse

Întrebări