Keystone logo
SUNY Cortland

SUNY Cortland

SUNY Cortland

Introducere

Momentum definește SUNY Cortland

Nu puteți rata impulsul care este peste tot în SUNY Cortland , fie că este vorba de studenții noștri activi implicați în proiecte de cercetare, cluburi și organizații sau de energia și spiritul mulțimilor care înveselesc echipele noastre atletice Dragonul Roșu. Îți va plăcea să colaborezi cu facultatea ta la orice, de la activități științifice la activități de serviciu comunitar. Absolvenții noștri devotați participă la programe concepute pentru a-i conecta cu studenții actuali și a reveni la campus pentru reuniuni, evenimente atletice sau pentru a fi onorați de Colegiu. Elanul este în aer. O simți!

Unic SUNY Cortland

Inspirația pentru a fi un campion în fiecare aspect al vieții - aceasta este valoarea experiențelor și educației de la SUNY Cortland . Este ceea ce ne face unici ca colegiu; este ceea ce contribuie la succesul nostru în clasă, pe teren și în gama largă de cariere pe care elevii noștri le aleg.

Misiunea noastră

SUNY Cortland este o comunitate academică dedicată diverselor experiențe de învățare. Studenții cresc ca cetățeni angajați, cu o conștiință socială puternică, favorizată de predare, bursă și servicii remarcabile.

Viziunea noastra

SUNY Cortland va fi un colegiu de oportunități, din care studenții absolvă cu cunoștințe, integritate, abilități și compasiune pentru a excela ca lideri, cetățeni, cărturari, profesori și campioni ai excelenței. Studenții și angajații potențiali vor alege Colegiul ca răspuns la programele sale academice recunoscute la nivel național, la inovație și învățare experiențială, precum și la bogata viață intelectuală, socială și atletică din campus. SUNY Cortland va fi un centru de creștere intelectuală, culturală și economică, care se distinge prin parteneriate de succes cu organizații, școli, agenții și companii din regiune, națiune și lume.

Calitatea vieții studențești

Vă puteți face o mulțime de prieteni și vă puteți angaja în activități, inclusiv cluburi, organizații și sporturi, de la echipe de atletism intercolegiale la intramurale sau recreere. Viața noastră de student activă și împlinită sprijină și încurajează bunăstarea.

Hands-On Learning

Oportunități de a aplica cunoștințele la clasă în timp ce explorează alegerile de carieră există în toate domeniile majore. Stagiile, cooperativele, opțiunile de voluntariat, stagiile de predare a studenților, excursiile, colaborările de cercetare în străinătate vă oferă mai mult experiențe care dezvoltă abilități profesionale.

Campioni

Programele academice remarcabile, atletismul premiat și oportunitățile de învățare cu impact ridicat creează campioni în clasă, în competiții atletice, în servirea comunității și în pregătirea pentru o profesie și o viață plină de satisfacții.

Atletic Excellence

Succesul pentru cele 25 de echipe atletice intercolegiale ale Dragonului roșu apare în mai multe campionate de echipe naționale și aproape 100 de titluri naționale individuale - cel puțin unul în fiecare an din 1986. Elanul nostru câștigător continuă!

Învățământul profesorilor

Oferim cel mai mare program acreditat la nivel național de pe coasta de est, unde veți beneficia de o observare extinsă a profesorilor și de experiențe timpurii pe teren. Programul nostru de formare a profesorilor se mândrește cu o rată de promovare de 99% pentru testele de evaluare, precum și cu opțiuni de certificare în aproape toate domeniile imaginabile.

Durabilitate

De la compostare până la panouri solare la energie geotermală, SUNY Cortland se angajează să reducă consumul de energie. Aflați de ce CEO-ul New York Power Authority a numit SUNY Cortland pentru durabilitate și eficiență energetică, „Nimic mai puțin decât extraordinar”.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Cortland

    21 Graham Ave. Cortland, NY 13045, , Cortland

Întrebări