Keystone logo
SUNY College of Optometry Doctor în științe vizuale
SUNY College of Optometry

Doctor în științe vizuale

New York, Statele Unite ale Americii

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de doctorat oferă instruire intensivă pentru studenții interesați de o carieră în cercetare în mediul academic sau industrial. Doctoranzii participă la o serie de cursuri, seminarii, tutoriale și cluburi jurnalistice și primesc instruire intensivă în anumite domenii ale cercetării vizuale. Studenții trebuie să finalizeze un proiect original de disertație de doctorat în cercetarea de bază, translațională sau viziune clinică.

Doctoratul în știința viziunii necesită finalizarea a 80 de ore semestriale de credit. Cerințele de bază ale curriculumului includ un Proseminar de un an, o introducere cuprinzătoare la știința viziunii, un minim de cinci seminarii / tutoriale, o introducere la metodele statistice și un curs de etică în cercetare. De asemenea, studenții trebuie să efectueze cel puțin două rotații de laborator în primul an. În timpul rotațiilor de laborator, studenții dezvoltă abilitățile tehnice de laborator necesare cercetării și dobândesc experiență interacționând cu diverși cercetători în diferite setări de laborator. Până la sfârșitul celui de-al treilea an în program, studenții finalizează un examen de calificare constând în prezentarea unei propuneri de disertație scrisă, urmată de apărarea orală a propunerii. Finalizarea cu succes a apărării disertației este cerința finală a diplomei de doctorat. Doctoranzii sunt eligibili pentru sprijin financiar prin bursele studenților absolvenți, scutiri de școlarizare, subvenții și burse.

Programul de absolvent în știința viziunii oferă instruire cuprinzătoare în cercetare, care îi poziționează pe studenții noștri pentru a obține succes în carieră și pentru a aduce contribuții semnificative la domeniu. Acesta combină un program de cercetare și studiu intelectual riguros cu un sentiment interactiv, colegial de comunitate.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare