Keystone logo

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

A logo

Introducere

IEC a fost fondată în 2011 de Dr. Mario Vaupel - un director de afaceri cu peste 20 de ani de experiență.

Telurile noastre

Profesional și entuziast, personalul IEC și partenerii săi asociați urmăresc promovarea a două obiective provocatoare : 1. În primul rând, consolidarea rolului creativ al angajaților și directorilor prin programe de dezvoltare inovatoare și orientate spre transfer . 2. În al doilea rând, să promoveze conștientizarea și competențele angajaților și directorilor pentru a face față provocărilor economice, sociale și ecologice. Pentru realizarea acestor obiective, profilul necesar al personalului IEC și al partenerilor asociați este extrem de ridicat. Personalul IEC nu este specializat doar în gestionarea programelor, dar are și experiență în domeniile tehnice și metodologice de competență. Acest profil înalt garantează implementarea programelor bazate pe cunoștințe actualizate , tehnologie orientată spre viitor și metodologie orientată spre impact .

Principiu de ghidare

Cu un studiu inovator și orientat spre transferuri, precum și programe de certificare, Institutul de Capabilități Executive (IEC) întărește capacitatea angajaților și a directorilor de a gestiona cerințe de performanță în creștere bazate pe competențe, mentalități și practici orientate spre viitor. Toate programele oferite de IEC sunt ghidate de ideea de a consolida rolul creativ al angajaților și al directorilor și, în special, al responsabilității lor economice, sociale și ecologice.

Fundația Steinbeis

Fundația Steinbeis este o instituție care promovează transferul de tehnologie și cunoștințe între universități și industrie. Fundația a fost numită după Ferdinand von Steinbeis (1807-1893) - un politician economic din Baden-Wurttemberg, care a stabilit baza sistemului de învățământ dual în întreprinderile mijlocii.

Rețeaua Steinbeis

Rețeaua Steinbeis cuprinde aproximativ 750 de specialiști Steinbeis centre de transfer, centre de consultanță, centre de cercetare, institute de transfer și companii cu răspundere limitată din Germania și din întreaga lume.

Locații

  • Steinbeis-Hochschule Institute of Executive Capabilities (IEC) Ernst-Augustin-Str. 15 12489 Berlin, 12489, Berlin

  • Munich

Întrebări