Keystone logo
St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

Introducere

St. Elizabeth College Of Nursing este un colegiu privat, non-profit, de doi ani, fondat care oferă un Asociat în Științe Aplicate (AAS) în Nursing cu planuri de curriculum concepute pentru a satisface nevoile dvs. educaționale. Cu peste 3800 de absolvenți, programele noastre oferă cea mai bună pregătire pentru a lucra în mediul actual de îngrijire a sănătății, o relație individuală cu facultatea, experiență cu tehnologia de vârf și cea mai extinsă experiență clinică practică disponibilă astăzi într-un program de asistență medicală. .

Programul nostru de asistență medicală integrează pe deplin învățarea teoretică cu experiențele clinice într-un mediu îngrijitor. Cursurile de asistență medicală includ îngrijirea directă a pacienților planificată și supravegheată de un membru al facultății cu expertiză într-o anumită zonă de asistență medicală. Unul dintre punctele forte ale programului de la Sfânta Elisabeta este componenta sa clinică care combină teoria învățată în clasă cu practica efectivă de asistență medicală, permițând transferul și aplicarea imediată a cunoștințelor. St Elizabeth College of Nursing oferă, de asemenea, un program de seară / weekend. Acest program este conceput pentru a satisface nevoile studenților care nu pot participa la cursuri în timpul orelor tradiționale din timpul săptămânii.

Misiunea St. Elizabeth College Of Nursing este de a oferi o bază solidă de teorie și practică medicală într-un mediu de excelență academică care promovează cetățenia activă și dorința de învățare pe tot parcursul vieții. În spiritul tradiției și valorilor franciscane, Colegiul se angajează să creeze un mediu de învățare grijuliu pentru diverse populații de studenți.

Comisia pentru Statele Mijlocii a acreditat St. Elizabeth College Of Nursing în învățământul superior.

Locații

  • Utica

    Genesee Street,2215, 13501, Utica

    Întrebări