Keystone logo
St George's University of London Master medicina genomica
St George's University of London

Master medicina genomica

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 21.750 / per year *

În campus

* (UK / UE: £ 12,000)

Introducere

Ca o disciplină medicală în curs de dezvoltare rapidă și în continuă evoluție, medicina genomica are implicatii interesante pentru fiecare domeniu de asistenta medicala, descoperirea de droguri si tratamentul pacientului. Potentialul genomica in medicina secolului 21 este enorm, dar necesită specialiști foarte bine pregătiți să implementeze și să răspundă la aceste evoluții.

Acest curs vă oferă cu abilitățile și cunoștințele pentru a profita imediat de utilizarea tehnologiilor genomice. pregătindu-vă pentru această nouă frontieră interesantă de medicament, veți afla cum recente progrese tehnologice au transformat modul în care datele genetice sunt generate, analizate și prezentate și relevanța acestuia pentru o serie de scenarii clinice.

Ca un program de predat în comun livrat de St George si Kings College din Londra, elevii obține cel mai bun din ambele lumi. Ambele instituții au fost în fruntea de avansuri in genomica si medicina de zeci de ani si sunt co-localizate cu spitalele de predare de conducere.

Aceasta înseamnă studenții beneficiază de cercetare de clasă mondială, expertiza clinică și de predare și lățimea mare de experiență a Serviciului atât National de Sanatate (NHS) furnizorii preferați.

Repere

 • Predate în comun de către St George și King
 • Instituții cu cercetare de nivel mondial, clinice si expertiza de predare a lungul întregului spectru de Medicina genomice
 • Integrate în genomice Medicina Centrul Londra de Sud
 • Ambele campusuri sunt co-localizate cu spitale de predare de conducere
 • expertizei instituționale în domeniul educației multi-profesionale
 • marcat 92% satisfacție St George elev generală postuniversitare predate experienta Sondaj 2014
 • clinice de cercetare regelui locul al treilea în Marea Britanie, a unsprezecea din lume
 • clinice de cercetare St George clasat pe locul 4, pentru un impact
 • Ambele instituții sunt clasate printre primele 200 de universități din lume în conformitate cu recenta Învățământului Superior Times Mondiale Universitatea Rankings

Taxe de școlarizare

Intrarea 2016 Marea Britanie / UE:

 • Full-time Master: £ 12,000
 • Part-time Master: £ 6000 pa
 • Diplomă de studii aprofundate: £ 8000
 • Certificat de studii postuniversitare: £ 4000

2016 non-UE (internațional):

 • Full-time Master: £ 20,700
 • Diplomă de studii aprofundate: £ 13,800
 • Certificat de studii postuniversitare: £ 6900

criterii de intrare

Va trebui să îndeplinească criteriile de intrare pentru a fi luate în considerare pentru acest curs.

Diplomă de licență sau echivalent *

 • Trebuie sa fie completat, acordat și certificat până la 1 septembrie în 2016.

Calificări internaționale

Acceptam calificări echivalente obținute în alte țări. Dacă doriți un ofițer de admitere pentru a revizui calificare, vă rugăm să trimiteți o copie a acesteia [email protected]~~V. În cazul în care calificarea dumneavoastră nu este în limba engleză, vă rugăm să organiza pentru a fi traduse de un traducător autorizat înainte de a trimite-l la noi.

limba engleza

În cazul în care limba maternă nu este limba engleză, va trebui să furnizeze dovezi de competență în limba engleză dumneavoastră. Acceptam, de asemenea, unele calificări, cum ar fi indian Standard XII și Africa de Vest SSCE.

Dacă trebuie să susțină un examen suplimentar, testele de limba engleza sunt valabile numai doi ani, ca si cunoasterea limbii engleze se schimbă de la an la an. Dacă ați completat un test care este acum considerat de actualitate, s-ar putea fi necesare pentru a finaliza un alt, deși solicitanții sunt permise doar un maxim de două tentative de testare într-un perioadă de un an.

IELTS: În general 7.0 cu 6,5 în ascultare, 6,5 în Reading, 7.0 în scris și 6.5 în vorbire. Pearson Test de: Pearson (PTE Academic) Test de ansamblu 67 cu 67 în ascultare, 67 în Reading, 67 în scris, 67 la Vorbind. Cambridge English Avansat (Certificate in Advanced English): Cambridge English avansat general de 185, cu nu mai puțin de 176 în fiecare secțiune. Cambridge English: Competență (de asemenea, cunoscut sub numele de certificat de competență în limba engleză) Cambridge English: Proficiency generală 185, cu nu mai puțin de 176 în fiecare secțiune Alte criterii esențiale

De ordin personal

Vi se va cere pentru a sublinia motivele pentru care candidați cursul într-o declarație personală scurtă pe formularul de cerere.

Referință

Trebuie să furnizeze, de asemenea, două referințe satisfăcătoare pentru a susține cererea, atât moral în decursul ultimului an (de la data aplicării). În mod normal arbitrii ar fi academică și profesională / angajator.

Arbitrii dvs. ar trebui să vă cunosc destul de bine, într-o calitate oficială, pentru a scrie despre tine și de adecvare pentru învățământul superior. Noi nu accepta referințe de la familie, prieteni, parteneri, ex-parteneri sau din tine.

Module

Acest premiu Master va consta din 8 module de bază, cu o selecție de module opționale.

module de bază

Introducere în genetica umana si genomica (15 credite)

Acest modul oferă o introducere în domeniile cheie de genomica, genetica umana si variatie genetica, inclusiv o înțelegere a geneticii de boli și modul în care medicina genomica pot fi utilizate pentru a elucida mecanisme de boala si biologie. Acesta acoperă, de asemenea, aspecte legate de guvernare informații în genomica.

Introducere în genetica umana si genomica este disponibil pentru a studia ca un modul de sine stătătoare. Dacă lucrați în NHS acest modul este disponibil, complet finanțat de HEE, ca parte a ta "Dezvoltarea forței de muncă". Vezi ghidul modulului aici

OMICS tehnici și aplicarea lor la medicina genomica (15 credite)

Acest modul acoperă întreaga gamă de tehnologii multi-OMICS, interpretarea și aplicarea lor în domenii cheie ale asistenței medicale, cum ar fi cancerul, bolile rare ereditare și boli infecțioase, precum și de cercetare.

Genomica de comune si a bolilor rare ereditare (15 credite)

Acest modul oferă o introducere la prezentarea clinică și manifestările de boli ereditare comune și rare, și consideră că pacientul si familia perspectiva cu privire la rolul și impactul genomica. Acesta comentarii strategii și tehnici tradiționale și actuale folosite pentru a identifica genele responsabile pentru ambele boli comune multifactoriale și rare ereditare. Genomica in patologia de cancer (15 credite) Acest modul oferă cunoștințe și înțelegere a mecanismelor moleculare implicate in dezvoltarea cancerului, inclusiv modul de interogare a unei persoane genomului propriu și genomul celulelor tumorale poate facilita diagnosticul si tratamentul cancerului detaliate.

Farmacogenomica și de sănătate stratificat (15 credite)

Acest modul oferă o imagine de ansamblu a strategiilor analitice și tehnicile utilizate în pharmacogenomics și explorează unele dintre provocările și limitările din acest domeniu. Acesta prevede, de asemenea, o privire de ansamblu asupra diferitelor tipuri de biomarkeri genomice în prezent în uz sau în curs de dezvoltare. Aplicarea genomica in boli infectioase (15 credite) Acest modul arată cum genomica pot fi folosite pentru a oferi diagnostic mai precis, se prevada care medicamentele sunt susceptibile de a fi mai eficiente, precum și monitoriza tratamentul și controlul bolilor infecțioase în ambele indivizi si populatii.

Bioinformatica, interpretarea, statistici și de asigurare a calității datelor (15 credite)

Acest modul oferă cunoașterea și înțelegerea necesare pentru a interpreta în mod critic de cercetare genomice existente, și de a dezvolta abilitățile de a formula întrebări de cercetare. Acesta prevede, de asemenea, abilitățile de a colecta, analiza și interpretarea datelor NHS folosind o gamă de bază de tehnici statistice și bioinformatica.

Bioinformatica, interpretare, statistici și date de asigurare a calității sunt disponibile pentru a studia ca un modul de sine stătătoare. Dacă lucrați în NHS acest modul este disponibil, complet finanțat de HEE, ca parte a ta "Dezvoltarea forței de muncă".

disertație pe bază de bibliotecă 60 de credit de cercetare de proiect sau 30 de credit

Modulul de cercetare poate fi abordat de două rute diferite, în funcție de preferințele studenților: un proiect de cercetare plin de 60 de credite sau o disertație literatura de specialitate din 30 de credite. În cazul în care acesta din urmă este ales, module opționale suplimentare trebuie să fie efectuată pentru a îndeplini cerințele de 180 de credite pentru gradul de Master.

Module opționale

probleme etice, legale și sociale în genomica aplicate (15 credite)

Acest modul își propune să ofere un cadru pentru înțelegerea etic de genomica medicale. Elevii vor fi prevăzute cu o platformă de înțelegere etice la care să ia în considerare aspectele de confidențialitate umane, autonomie, dezvăluire, consimțământul informat și dreptul natural. abilități de consiliere în genomică (15 credite) Scopul acestui modul este de a dota studenții cu abilitățile de cunoaștere, de comunicare și consiliere și atitudini corespunzătoare și comportamentele față de diagnosticul si tratamentul pacientilor grija căreia va fi influențată de investigații genomice.

Consilierea competențe în genomica este disponibil pentru a studia ca un modul de sine stătătoare. Dacă lucrați în NHS acest modul este disponibil, complet finanțat de HEE, ca parte a ta "Dezvoltarea forței de muncă". Vezi ghidul modulului aici genetica si genomica cardiovasculare (15 credite)

Scopul acestui modul este de a introduce pe elevi la rolul de genomica in patogeneza bolilor cardiovasculare, atât în ​​termeni de boli comune și rare, și va discuta impactul cunoștințele noastre tot mai mare de etiologia genomica a acestor condiții are asupra managementului.

Genetica cardiovasculare si genomica este disponibil pentru a studia ca un modul de sine stătătoare.

Cariere

Acest curs este conceput pentru studenții care doresc să dobândească formare în domeniul tehnologiilor genomice și interpretarea rezultatelor lor într-un context medical.

Un Master in Medicina genomice va oferi oportunități de carieră pentru o serie de profesii din cercetători de laborator pe bază de profesioniști de diagnostic si asistenta medicala.

Despre Școală

Întrebări