Keystone logo
Southwest Institute Of Healing Arts

Southwest Institute Of Healing Arts

Southwest Institute Of Healing Arts

Introducere

Bine ați venit la Southwest Institute Of Healing Arts (SWIHA). Misiunea noastră este de a inspira indivizii să-și descopere darurile și harurile și să-i susțină în timp ce își împărtășesc talentele cu lumea într-un mod iubitor și profitabil.

Vă mulțumim că ați ales colegiul nostru ca o cale spre urmărirea visului dvs. de a avea o carieră plină de satisfacții și profitabilă în sănătate și bunăstare holistică. De mai bine de douăzeci de ani, SWIHA oferă educație de cea mai înaltă calitate într-o mare varietate de arte de vindecare. Știm că mai mult de jumătate dintre noii noștri studenți se înscriu pe baza recomandărilor fostilor noștri studenți. Vă invităm să programați un tur și să descoperiți de ce studenții și absolvenții noștri abia așteaptă să răspândească vestea!

Campusul nostru este aproape de inima orașului Tempe, aproape de Universitatea de Stat din Arizona. Suntem la câțiva pași de restaurante, cafenele, magazine și sistemul de transport public, inclusiv metroul ușor Valley Metro, cu trenuri care sosesc la fiecare 12-15 minute.

Locații

  • Tempe

    East Southern Avenue,1538, 85282, Tempe

    Întrebări