Keystone logo
Southwest Acupuncture College

Southwest Acupuncture College

Southwest Acupuncture College

Introducere

Southwest Acupuncture College este o școală clasică de medicină orientală care oferă un program de diplomă profesional acreditat care conduce la un master în acupunctură (M.Ac.) sau un master în acupunctură cu o specializare chineză pe bază de plante medicinale.

Având responsabilitatea principală de a educa studenții să devină furnizori independenți de asistență medicală, cel mai important obiectiv al nostru este să oferim excelență în educarea acelor potențiali practicanți. Un obiectiv concomitent al colegiului, de a cultiva conducerea și serviciile către comunitate în acest domeniu emergent al îngrijirii medicale eficiente, este încurajat în curriculum și în viața educațională a comunității colegiului prin clinica noastră publică la preț redus și numeroase din afara campusului. clinici externe unde oferim servicii gratuite.

Pentru a atinge aceste obiective de promovare a celei mai înalte calități a educației și promovarea celui mai înalt calibru și realizare a performanței profesionale, personalul și facultatea reevaluează continuu programul și susțin domenii de activitate instituțională, căutând modalități de a spori și menține standardul de excelență al colegiului.

Locații

  • Gunpark Drive,6620, 80301, Boulder

Întrebări