Keystone logo
Southern Cross University

Southern Cross University

Southern Cross University

Introducere

Fapte, cifre, clasamente și premii

Southern Cross University este o universitate de cercetare regională, tânără și conectată, cu campusuri vibrante din nordul Noiii Sud-Vest și din Coasta de Aur de sud. Oferim grade universitare și postuniversitare, multe dintre ele fiind disponibile într-o formă on-line dinamică. Fie că studiază în campus, online sau ambele, oferim experiențe de învățare captivante, contemporane și de înaltă calitate.

De ce SCU?

Învățământul superior de rang înalt Clasamentul tinerelor universități 20 de ani, de vârstă progresivă și doar de 23 de ani - Southern Cross University este una dintre cele mai mari universități din Asia-Pacific și una din universitățile din top 50 de generații Y din lume .

Campusurile noastre contemporane, cu dotări de ultimă generație, sunt situate pe coasta de est a Australiei, la Coasta de Aur din Queensland și în Lismore și Coffs Harbour din New South Wales. Toate sunt regiuni unice renumite pentru frumusețea lor naturală și diversitatea ecologică, oferind laboratoare vii pentru învățare și huburi creative pentru efortul artistic.

Campusurile de filiale din Sydney, Melbourne și Perth sunt operate în colaborare cu EduCo, în numele Southern Cross University . Universitatea, de asemenea, operează The School Hotel Sydney și Melbourne în parteneriat cu Mulpha Australia. De asemenea, oferim diplome cu colaboratori din China, Papua Noua Guinee și Noua Zeelandă.

Avem o gamă largă și variată de cursuri disponibile online, oferind experiențe de învățare interactive și imersive oriunde sunt studenții noștri.

Fie că studiază în campus, online sau ambele, oferim experiențe de învățare captivante, contemporane și de înaltă calitate.

Ne propunem să producă absolvenți care să fie pregătiți pentru carieră, pregătiți pentru lume și educați pe cale digitală și care au un mediu academic distinctiv pentru abordarea sa personală.

Universitatea are un accent puternic pe colaborarea între industrie și comunitate pentru a produce rezultate didactice și de cercetare angajate.

Această conectivitate văd că Southern Cross University conduce Programul național pilot de agricultură de 13,8 milioane de dolari, care colaborează cu Alianța Cooperativelor din Râurile Nordice și cu guvernul australian. Universitatea a introdus, de asemenea, un important nou centru de cercetare în domeniul organicii, cu Departamentul de Industrii Primare al NSW.

În ultimul raport de excelență în cercetare pentru Australia, Southern Cross a obținut evaluări remarcabile de "standarde mondiale" sau de mai sus în 24 de domenii de cercetare. În nouă domenii de cercetare, Universitatea a fost evaluată la cea mai înaltă clasificare posibilă a "nivelului superior de nivel mondial". Acest lucru a fost realizat în domeniile: geochimie, oceanografie, științe și management de mediu, zoologie, științe agricole și veterinare, producție de plante și pășuni, științe forestiere, asistență medicală, medicină complementară și alternativă.

campusuri

Southern Cross University este o Southern Cross University vibrantă, contemporană australiană, cu frumoase campusuri de pe Gold Coast, Lismore și Coffs Harbour.

Sydney, Melbourne și filialele Perth (studenți internaționali)

Campusurile sucursalei Southern Cross University Sydney, Melbourne și Perth sunt situate convenabil în cartierele centrale de afaceri.

Studiind la SCU Sydney, Melbourne sau Perth le oferă studenților internaționali posibilitatea de a-și urma studiile universitare sau postuniversitare în trei dintre cele mai vii orașe ale lumii. Southern Cross University colaborează cu EduCo Sydney Branch Pty Ltd pentru funcționarea campusurilor SCU Sydney, Melbourne și Perth.

Locații

 • Coffs Harbour

  Hogbin Dr, Coffs Harbour, 2450, Coffs Harbour

 • Bilinga

  Gold Coast Southern Cross Drive,, 4225, Bilinga

  • Melbourne

   Melbourne Campus 108 Lonsdale St, 3000, Melbourne

   • Lismore

    Military Road, East Lismore, 2040, Lismore

    • Perth

     Perth Campus 297 Hay Street, East Perth, 6004, Perth

     • Sydney

      Sydney Campus Level 2, 84-86 Mary St, Surry Hills, 2010, Sydney

      Întrebări