Keystone logo
Simmons College, Simmons School of Management

Simmons College, Simmons School of Management

Simmons College, Simmons School of Management

Introducere

Simmons School of Management se află în Boston, Massachusetts, și oferă trei programe de afaceri absolvent la nivel de: MBA, Sanatate MBA, și de masterat de Science în programe de management. Acesta este cel mai important centru de predare inovatoare, de cercetare, și discursul asupra femeilor, conducere și de management.

Simmons MBA este oferit într-o 16 luni format accelerat full-time sau part-time format de trei ani. Simmons School of Management ofera singurul program de MBA AACSB-acreditat proiectat exclusiv pentru femei, iar programul a fost clasat pe locul # 1 în oportunitate pentru femei de revizuire Princeton timp de 5 ani consecutivi.

Simmons Health MBA este atât AACSB și CAHME acreditate, și educă bărbați și femei pentru conducere de ingrijire a sanatatii. Acest program de trei ani proiectat strategic include punctele forte ale programului nostru de MBA recunoscut la nivel național, cu expertiza de facultate nostru de ingrijire a sanatatii si un curriculum extins de ingrijire a sanatatii.

Simmons Masters of Science în programul de management este conceput pentru a pregăti bărbați și femei de la un set divers de medii academice și profesionale pentru management și leadership de succes în economia globală competitivă de astăzi. Cursuri va constitui o suită de cursuri de afaceri la nivel de fundație, care oferă cunoștințe de afaceri de bază și o măiestrie în management.

Locații

  • Simmons College School of Management 300 The Fenway

Întrebări