Keystone logo
Silesian University - School of Business Administration

Silesian University - School of Business Administration

Silesian University - School of Business Administration

Introducere

Dăm sens învățării.

La Școala de Administrare a Afacerilor, cercetarea de ultimă oră se întâlnește cu atmosfera de familie a unei universități publice regionale. Campusurile noastre sunt în regiune, dar ideile noastre nu sunt limitate de loc. Cu aproape 3.000 de studenți, aparținem unor instituții de învățământ superior destul de mici. Cu toate acestea, raportul elev-profesor de 15:1 le permite studenților noștri să dezvolte relații sănătoase de mentorat unu-la-unu cu tutorii lor, oferindu-le informații și ajutor în moduri care ar fi imposibile într-o clasă mai mare. În cadrul Business Gate Academy, studenții dobândesc abilități practice și de rezolvare a problemelor valoroase atunci când lucrează la cazuri reale de afaceri. La Universitatea din Silezia, vă inspirăm creșterea și vă dezvoltăm creativitatea naturală. Viitorul tău de succes este forța noastră motrice!

Universitatea Silezia din Opava (SU), înființată în 1991, are trei facultăți și două institute universitare:

  • Facultatea de Filosofie și Științe din Opava
  • Școala de Administrare a Afacerilor din Karviná
  • Facultatea de Politici Publice din Opava
  • Institutul de Matematică din Opava
  • Institutul de Fizică din Opava

Universitatea Silezia este un membru legitim al Asociației Universitare Europene și deținătoare a unui prestigios premiu de excelență în cercetare în domeniul resurselor umane. În 2022, SU s-a clasat pe locul 231-240 în QS EECA University Rankings. Toate programele de studiu oferite sunt pe deplin acreditate de Ministerul Educației, Tineretului și Sportului din Republica Cehă.

Suntem deschiși către Lume.

Ați dori să studiați, să lucrați sau să vă desfășurați cercetări în străinătate? Internaționalizarea fiind una dintre pietrele de bază ale misiunii noastre, SU SBA cooperează cu peste 60 de universități, în principal din Europa, dar și din Statele Unite, Rusia, Japonia sau China, oferind oportunități ample studenților și personalului său, fie că este prin Erasmus+, Orizont 2020 sau o serie de alte programe de schimb și burse individuale.

Poate fi știința distractivă?

Tinerii care studiază la universitatea noastră cu interes, vigoare și nerăbdare de a dezvălui mistere și de a descoperi lucruri noi dau un răspuns afirmativ la întrebare. Studenții programelor postuniversitare de master, precum și programele de doctorat pot participa la activități de cercetare și pot aplica pentru o bursă de un an în cadrul Concursului de Granturi pentru Studenți.

Caracteristici Campus

Opțiune de Admitere 2

O cerere pentru un program de master în economie și management (predată integral în limba engleză) poate fi depusă online în câteva minute. Nu sunt necesare documente obligatorii, cum ar fi certificatele de limba engleză, care să fie atașate cererii. Este atât de simplu! În termen de o săptămână de la un examen de admitere reușit, care are loc online, se emite o scrisoare de acceptare.

Documente obligatorii (la înscrierea fizică în Karviná, CZE):

  • Copii certificate oficial ale unei diplome care dovedește absolvirea de licență sau programe de master ulterioare sau program de master.
  • Solicitanții care au absolvit un program de studii universitare în străinătate trebuie să justifice copia legalizată sau originalul deciziei privind recunoașterea învățământului superior străin în Republica Cehă , cu excepția cazului în care se prevede altfel într-un acord internațional.

Cerințe pentru Viză

Burse și Finanțare Opțiunea 2

Clasamente

Universitatea Silezia este membru legitim al Asociației Universitare Europene și deținătoare a unui prestigios premiu de excelență în cercetare în domeniul resurselor umane . În 2022, SU s-a clasat pe locul 231-240 în QS EECA University Rankings . Toate programele de studiu oferite sunt pe deplin acreditate de Ministerul Educației, Tineretului și Sportului din Republica Cehă.

Locații

  • Silesian University in Opava School of Business Administration in Karviná Univerzitní nám. 1934/3, 73340, Karvina

Întrebări