Keystone logo
Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Introducere

experienţă Diplomație

La doar câteva minute de la New York City și în inima de la Washington, DC, Seton Hall Școala de Diplomație și Relații Internaționale este un loc ideal pentru a studia problemele globale și practica diplomație mână mai întâi într-un cadru profesional, dinamic și cultural bogat. candidații absolvent vin împreună de-a lungul Statelor Unite și 25 de țări din întreaga lume, atât la nivelul de studiu și să aplice un curriculum multidisciplinar care pune accentul pe studii la nivel mondial, soluționarea conflictelor, economie internațională și de conducere.

birouri de internship dedicat și servicii profesionale ale școlii sprijini dezvoltarea carierei elevilor prin intermediul unu-la-unu de consiliere, ateliere de lucru, absolventii mentoratul, și de orientare cu stagiu competitiv, părtășie și oportunități de carieră în serviciul public, de afaceri, drept, și sectorul non-profit.

Printr-o alianță unică cu Asociația Națiunilor Unite din SUA, Școala oferă studenților o gamă largă de beneficii academice și profesionale, inclusiv un program de vară ONU de la New York, Semestrul în Washington, DC, seminarii internaționale și multe altele.

Doar 14 mile de New York City, epi-centru al relațiilor internaționale, excelență academică Seton Hall a fost nominalizat pentru distincția de Princeton Review, US News & World Report și Bloomberg Businessweek.

  • Alăturați-vă o delegație pe un tur de studiu internațional
  • Discuta despre probleme globale critice cu lideri mondiali
  • stagii profesionale complete la nivel local, sau de peste mări
  • Să aplice cunoștințele în clasă la situații din lumea reală
  • Asume roluri de conducere importante în campus
  • Construi încrederea necesară pentru a face o diferență în domeniile de afaceri, comunicare, diplomație, guvern, drept sau sectorul non-profit
  • Să profite de beneficiile alianței noastre cu Fundația Națiunilor Unite și a Asociației Națiunilor Unite

O Școala de Diplomație îmbrățișează tradiția îndelungată Seton Hall a o educație bazată pe valori și dăruire pentru dezvoltarea de lideri slujitori pentru o societate globală. Fondată în 1856, Seton Hall este printre cele mai vechi universități catolice din Statele Unite ale Americii. Universitatea este acasa, la zece școli care oferă aproape 200 de programe postuniversitare și diplomă de licență la 10.000 de studenți de toate rasele și religiile.

Locații

  • South Orange

    400 South Orange Avenue , 07079, South Orange

Întrebări