Keystone logo
Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Introducere

Ne simțim foarte onorați că avem interesul dvs. de a cunoaște Colegiul de Educație Internațională, Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine prin internet.

Fiind unul dintre primele patru colegii TCM din China, Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine din Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine este orientată spre cercetare, specialitate și deschidere. În prezent, aproximativ 10.000 de studenți studiază aici, inclusiv aproximativ 1.200 de studenți internaționali pe termen lung din peste 40 de țări la Colegiul Internațional de Educație. În plus, aproape 1.000 de studenți internaționali vin pentru studii pe termen scurt sau stagiu clinic. Colegiul oferă interpreți care vorbesc engleză, franceză, japoneză și coreeană.

Aveți numeroase motive pentru care alegeți să vă alăturați. În primul rând, medicina chineză are rădăcini în înțelepciunea chineză și poate aduce beneficii sănătății umane. În al doilea rând, avem o experiență bogată în educație internațională și asigurarea calității certificată ISO. În al treilea rând, avem un cadru didactic bine calificat, inclusiv profesori distinși în Shanghai și în toată China, medici TCM distinși și profesori excelenți. În al patrulea rând, oferim o varietate de cursuri, inclusiv cursuri naționale de calitate, cursuri de calitate din Shanghai, un set de cursuri de clasă produse în videoclipuri de înaltă calitate, lecturi ale clasicilor TCM și cursuri despre cultura chineză profundă. Nu în ultimul rând, Universitatea are spitale terțiare de nivel superior pentru practica clinică. Fundația academică, resursele didactice și managementul eficient pot satisface cererea dvs. de studiu TCM și vă pot ajuta să rezolvați probleme sau probleme din viața și studiul dvs.

Credem că serviciul nostru de educație va contribui la internaționalizarea TCM și îți va îndeplini visul.

Așteptăm cu nerăbdare să vă împărtășim inspirația. Suntem gata să vă întâmpinăm!

Locații

  • Pudong

    Dong Yuan Lu, , Pudong

    Întrebări