Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
South Baylo University

South Baylo University

South Baylo University

Introducere

Alăturați-vă unei profesii interesante din domeniul sănătății

South Baylo University este o școală absolventă de medicină orientală din Los Angeles și Anaheim, California. Fondată în 1977, oferă programe de masterat și doctorat cu acreditare completă în acupunctură și medicină orientală.

 • Master în Acupunctură și Medicină Orientală (MSAOM)
 • Doctor în Acupunctură și Medicină Orientală (DAOM)

De ce să alegeți South Baylo University ?

Istorie și reputație

Înființată în 1977, South Baylo University este printre cele mai vechi și mai reputate școli de absolvent pentru instruirea acupuncturii și a practicienilor medicali orientali din Statele Unite.

De peste patruzeci de ani, acupunctoriști South Baylo University pentru că oferă educație medicală de cea mai înaltă calitate, aplicând arta antică științei vindecării.

locaţii

South Baylo University are două campusuri situate în orașul Anaheim și orașul Los Angeles din sudul Californiei.

Campusul Anaheim este la doar cinci minute de Disneyland și la 20 de minute de plajă. Campusul din Los Angeles se află în mijlocul orașului și la doar zece minute de Hollywood Walk of Fame, The Staples Center, Stadionul Dodger, Koreatown și Chinatown.

Pregătirea clinică

South Baylo University operează două clinici universitare în Anaheim și Los Angeles. Clinicile universitare gestionează mai mult de o duzină de camere de tratament pentru pacienți. Peste 15 supraveghetori de clinică cu înaltă pregătire și experiență tratează pacienții și îi învață pe stagiari. SBU sunt instruiți la clinici cu o experiență clinică suficientă sub supravegherea supraveghetorilor clinicii.


Programe de studii în mai multe limbi

South Baylo University oferă un program de master acreditat în engleză, coreeană și chineză și o diplomă de doctor acreditată în engleză și coreeană. Supervizorii noștri de înaltă calificare ai facultăților și ai clinicii îi educă pe studenții noștri prin educație de calitate, cercetare și îngrijirea pacienților.
Misiune

Misiunea South Baylo University este de a extinde cunoștințele despre acupunctură și medicina orientală și de a servi comunitatea prin educație de calitate, cercetare și îngrijire a pacienților.

Valoare

Valorile South Baylo University este de a considera armonia ca fiind valoarea sa proeminentă, exemplificând armonia funcțiilor corporale, armonia minții și corpului și armonia vieții și naturii. Acestea sunt considerate principiile fundamentale ale medicinei orientale și ale asistenței medicale holistice.

Scop

Scopul South Baylo University este de a promova o bună sănătate și bunăstare prin educație, cercetare și practică clinică.

Obiectivele educaționale

Pentru a-și îndeplini misiunea, South Baylo University se angajează să îndeplinească următoarele obiective:

 • Pentru a pregăti studenții cu cunoștințe și abilități în AOM pentru a reuși într-un mediu medical.
 • Pentru a oferi îngrijire eficientă și de înaltă calitate pacienților prin OMA și asistență medicală integrativă.
 • Pentru a promova și avansa cercetarea, activitățile științifice și dezvoltarea profesională.
 • Pentru a pregăti studenții să devină lideri în comunitate și în profesia lor.

Locații

 • Anaheim

  1126 North Brookhurst Street , 92801, Anaheim

 • Los Angeles

  2727 West 6th Street , 90057, Los Angeles

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări