Keystone logo
Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Introducere

Cu universitari puternici, facultate remarcabilă, facilități de ultimă generație și un angajament profund față de comunitate, Samuel Merritt University are o bogată tradiție de educare a profesioniștilor calificați și plini de compasiune.

Transformarea experienței de îngrijire

Samuel Merritt University este o parte integrantă a îngrijirii pacienților din nordul Californiei. Suntem unul dintre cei mai mari educatori ai asistentelor medicale înregistrate din California. Mulți terapeuți fizici și ocupaționali, asistenți medici și medici podiatri care oferă îngrijire în regiune sunt absolvenți ai programelor noastre. SMU este afiliată cu Sutter Health, o rețea non-profit care oferă asistență medicală cuprinzătoare în peste 100 de comunități din nordul Californiei.

La Samuel Merritt University , studenții primesc instrucțiuni personalizate și câștigă experiență clinică practică la începutul programelor lor. Expunerea clinică timpurie, în opinia noastră, este esențială pentru instruirea studenților în abilitățile tehnice și raționamentele solide necesare pentru a oferi îngrijire și pentru a-i pregăti să transforme experiența îngrijirii în diverse comunități.

Locații

  • Telegraph Avenue,3100, 94609, Oakland

Întrebări