Keystone logo

SAE Institute New Zealand

A logo

Introducere

SAE, cu 53 de campusuri în 27 de țări, a fost stabilirea de referință la nivel mondial pentru educația media creativă din 1976. In Noua Zeelanda, va oferim cu mândrie un certificat, diplomă, și o diplomă de licență în audio, și o diplomă în film.

SAE este lider educator mondial în industriile mass-media creative. Infiintata in anul 1976 ca mondial școală practică și teoretică prima combinată de inginerie audio, vom întinde acum pe glob, cu 53 de campusuri în 27 de țări, și-au extins gama noastră de cursuri pentru a include certificate, diplome și grade în:

  • ANIMATIE
  • Audio
  • proiect
  • Cinematografie
  • Jocuri
  • Web & Mobile

La SAE ne mandrim cu furnizarea de programe excepționale în facilități de clasă mondială. Ne asigură studenții noștri primesc o educație remarcabilă, calificări recunoscute la nivel internațional, și abilități industria relevantă.

Absolvenții noștri într-adevăr nu au un avantaj competitiv.

DIFERENȚA SAE

SAE a fost furnizarea de educație remarcabilă industriei concentrat din 1976. Ne-am stabilit standardul pentru calificări de nivel terțiar în mass-media creativ pentru că noi știm aceste industrii și știm cum de a instrui absolvenți industrie gata. Ne place ceea ce facem și ne angajăm să furnizarea de opțiuni educaționale care provoacă, de a dezvolta și să inspire.

SAE ME ECHIPEAZA PENTRU SUCCES

Suntem lider educator mondial în industriile mass-media creative pentru că lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri din industrie, vom angaja profesori specialiști cu experiență a lumii reale, iar noi livra educație personalizate in facilitati de clasa mondiala.

Cursurile noastre de specialitate în mass-media creative sunt receptive la natura dinamică și evolutivă a acestor industrii. Noi vă ajuta să atingi potențialul și realiza visele tale.

SAE ME WORLD ACCES DĂ

SAE are 53 campusuri din 27 de țări. Elevii și profesorii noștri sunt o comunitate unică, diversă și creativ care vin impreuna pentru un scop comun - oportunități de educație remarcabile. Expertiza noastră este recunoscut mondial și cu adevărat global.

Cursuri SAE sunt recunoscute pe plan internațional.

SAE ME exposé în lumea reală

La SAE știm absolvenți industriala media creative au nevoie de pregătire practică individuală. Am recunoscut acest lucru din nou în 1976 - de aceea am inițiat hands-on noastre, industria concentrat, și curriculum, livrate la tine in state-of-the-art facilități personalizate.

De asemenea, vă scoatem din clasă și în lumea reală, cu posibilități de dezvoltare profesională, la unele festivaluri premier și evenimente New zealands lui.

SAE se angajeaza sa excelentei in educatie, si rezultatele de învățare.

SAE descatuseaza potentialul meu

La SAE ne va ajuta să vă perfecționa abilitățile și expertiza cu curriculum-ul nostru riguros bazat pe experiențele practice și tehnice, precum și fundamentate în teoria și analiza critică.

SAE a fost de formare absolvenți industrie gata din anul 1976. Noi suntem mari în ceea ce facem - de aceea suntem un lider al industriei în domeniul educației media creativă.

LOCAȚIE

Auckland este cel mai mare oras din Noua Zeelanda. Între două stabilit în mod unic în porturi și numeroase insule din Golful Hauraki face un loc minunat de a trăi. Auckland este artele și centrul cultural al Pacificului. Vei găsi festivaluri, expoziții, galerii sezoane de teatru și extravaganzas muzicale, pentru a numi doar câteva dintre experiențele oferite.

arta orașului este puternic influențată de identitatea sa unică bazată pe Te Ao Maori, rădăcini Pacific, patrimoniul natural și cultural și a diversității culturale. Orasul are, de asemenea, o arte dinamic si scena culturala si este acasa, la unele dintre organizațiile artistice de conducere ale țării. Auckland a produs mulți scriitori talentați, regizori și artiști precum și servind ca hub-ul de editare și mass-media industriilor creative. Pentru mai multe informații despre viața în Auckland, consultați: SAE Auckland este situat în satul Parnell, la doar câteva minute de mers pe jos de la Auckland CBD.

Noi vă vom oferi instruirea practică cea mai înaltă calitate industrie recunoscută.

Locații

  • 10, 12 & 18 Heather Street, Parnell, Auckland , 1052, , Auckland

Întrebări